Mijn weblog

de meeste dromen zijn bedrog

Claire
26/02/2007 | 23:40 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ohja.
Als je even niet oplet gaan ze er goon met je droompjes vandoor.
En mooi dat ze jou er niet eens bij vragen!

Ooit, in een grijs ver verleden toen u waarschijnlijk nog niet eens meelas ofzo, heb ik wel een een Vlaams tvprogramma gepromoot . Dat programma heette Wit in Vegas en ik schreef toen dat als het ooit voor de Nederlandse buis zou worden gemaakt, ik het heel graag zou willen maken.

Een half jaar later kwam ik per ongeluk een meneer tegen die dat programma bedacht had. Hij vertelde me dat de rechten in Nederland aan Blue Circle waren verkocht. En per ongeluk werkte ik weer een half jaar later bij Blue Circle. Niets stond mijn toetreding tot het team van Wit in Vegas, NL edition natuurlijk nog in weg.
Not.

Blue Circle was helemaal niet zo heel erg van plan dat programma te gaan maken. Tenminste niet in de periode dat ik er werkte. Of de komende jaren. Zeiden ze.
Daarom was ik ook best wel teleurgesteld toen ik vorige week op Net 5 ineens allerlei promoos voor het programma Hartstocht voorbij zag komen.

Het pas verworven gezicht Regina Romeijn reist met zes koppels naar Australië die aldaar de strijd met elkaar aangaan.
Want 'Down Under' moeten ze allerlei uitdagingen ondergaan. Voor slechts één bruidspaar is een bruidsschat en huwelijk in Australië beschikbaar. Hartstocht was eerder al in België op televisie te zien onder de naam Wit Down Under.


Nou. das dan duidelijk. Ze wilden mij er dus goon niet bij hebben. Het is dan wel niet in Amerika (want Australie is heus ook echt prachtig, maardat zou toch echtechtecht mijn ultieme droombaan zijn: 2 maanden door de VS trekken), maar het is hetzelfde programma. En ik wou dat! Per se!
En hoewel deze stille afwijzing natuurlijk eigenlijk een reden is om mijn gehele 'carriere' meteen maar aan de wilgen te hangen, is er gelukkig maar 1 gedachte die mij op de baan houdt.
Gelukkig ben ik zelf wel getrouwd in Vegas!


Reacties op de meeste dromen zijn bedrog

claverklaring 26/02/2007 | 23:42 uur
Dromen zijn bedrog - Marco Borsato
 
redacteurtje 27/02/2007 | 08:03 uur
Ha! Leek mij ook erg leuk leuk om te maken. Het is alleen geproduceerd door het Belgische Sultan Sushi....Denk weer zo'n peking express co-productie. En ook al weer even geleden opgenomen. dan maar alleen kijken...
 
pluk 27/02/2007 | 10:20 uur
aub niet meer van deze claverklaringen. Nu zit die onzin in mijn hoofd...
 
Mark 27/02/2007 | 12:02 uur
Toch zat je, vind ik, wel erg dicht bij het vuur. Misschien had dit wel een diepere reden en zitten we over een tijdje te kijken naar ?Claver in Vegas? ??.. ? Of is het goed zo?
 
sigridzelf 27/02/2007 | 17:21 uur
Om het nog erger te maken, mijn vriendinnetje F. heeft het programma gemaakt en om er nog maar een frustratie bovenop te gooien: de bewuste J. die jij in verhaaltje bedoelt, die Belgische, heeft contact gezocht met M. jou ook bekend. M. heeft hem toen Nederlandse verslaggevers aangeboden want daar vroeg J. om. M. heeft alleen ons overgeslagen en nieuwe vriendinnen aangeboden. Dus ik als Australie liefhebber was ook goed gefuckt toen vriendin F. belde met de mededeling....Ik ga op reis en neem mee....
 
claver 27/02/2007 | 17:34 uur
Ik ben in sjok!
 
Gina 28/02/2007 | 08:21 uur
Hallo Claver, heb gisteren toch maar een stukje over je Droppie hoekje geschreven in een Volkstuintje (zie url), want het is een heel leuk hoekje. Je komt er langs, kijkt even, vertrekt dan met een glim- of schaterlach tot je er na maanden ineens weer aan denkt. Ondertussen is er dan toch al weer heel wat gebeurd. Dat verdient een bloemetje (grijns). Of op zijn minst een gulden lach.
groetjes!

 
gina 28/02/2007 | 08:27 uur
ps, sorry, er ging wat mis, mn excuses.
blogje is te lezen op

ht etc // metdezachteg punt volkskrantblog punt en el
 
Achterklap 01/03/2007 | 12:40 uur
Ik zal de sjok nog groter maken. Ik heb gehoord dat J. helemaal niet zo kapot is van de kunstjes van S. en C. en dus keurig een passeerbeweging naar links dan wel rechts heeft gemaakt. Dus wellicht is een carrierestop niet eens zo'n slechte optie...
 
claver 01/03/2007 | 13:58 uur
hehehehehe, goeie roddel & achterklap!! (en leuk dat J. op de hoogte is van onze kunstjes, wist helemaal niet dat hij bekend was met mijn werk. Waar zou hij het van kunnen kennen?)
 
Plaats jouw reactie