Mijn weblog

Down met Raymzter

Claire
23/02/2003 | 23:12 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Da's nou al de tweede keer.
Heb ik zo'n hiphopachtig muziekje in m'n hoofd en wil ik er de txt bij, kan ik het niet vinden. Vorig jaar was het Dansplaat van Brainpower, nu is het Down Met Jou van Raymtzer. Ja, die txt van 'Kutmarrokanen' weet ik nou wel. Is ook wel te vinden.
Maar dat deuntje en het refrein van Down met Jou klinkt zo grappig. Terwijl het volgens mij helemaal niet zo grappig is allemaal. Iets met een vader die er vandoor ging ofzo. Dus ik nieuwsgierig. Maar te vinden op het net...Ho maar!

Wat is dat toch met die hiphoppers? Is internet niet cool? Heeft niemand zin om het uit te schrijven ofzo? Stom zeg.
Het enige wat ik eigenlijk over dit nummer kon vinden was een ringtone. En die wil ik niet. Op de officiele Raymztersite is dan ook nog wel een geluidsfragmentje te horen maar ja, die kende ik dus al. En toen herinnerde ik me dat hij ook leuke shirtjes heeft, die raymzter. Want die hadden Brainpower (heb je hem weer) & z'n vriendjes aan bij de bladieblavanamsteliveinahoy. Stond iets op van 'Down Met Raymzter'. Ook leuk als illustratie voor bij dit stukje. dacht ik nog. Maar uiteraard & natuurlijk zou ik bijna zeggen, net zo onvindbaar als de lyrics van bijbehorend nummer. 't Wordt een beetje spookachtig met die rappers en al dat verborgen gedoe. Dus als u weet waar ik de text en/of dat shirtje kan vinden, graag! kan ik ook weer rustig slapen. Want over meezingen durf ik natuurlijk niet te beginnen.

Reacties op Down met Raymzter

natasja 25/02/2003 | 20:32 uur
hey hey jij bent echt wel goed ik zoek overal die lyrics een dan vind ik hem toevallig op jouw site echt wel goed dank je!!!!!!!!!!!!!!!!!natasja
 
Hatim 04/03/2003 | 23:32 uur
Was de website aan zoeken en ik vind het dankzij jou link thanks mate.
 
raytje 09/03/2003 | 10:36 uur
Wat is dat toch met die hiphoppers? Is internet niet cool? Heeft niemand zin om het uit te schrijven ofzo? Stom zeg.
Het enige wat ik eigenlijk over dit nummer kon vinden was een ringtone. En die wil ik niet. Op de officiele Raymztersite is dan ook nog wel een geluidsfragmentje te horen maar ja, die kende ik dus al. En toen herinnerde ik me dat hij ook leuke shirtjes heeft, die raymzter. Want die hadden Brainpower (heb je hem weer) & z'n vriendjes aan bij de bladieblavanamsteliveinahoy. Stond iets op van 'Down Met Raymzter'. Ook leuk als illustratie voor bij dit stukje. dacht ik nog. Maar uiteraard & natuurlijk zou ik bijna zeggen, net zo onvindbaar als de lyrics van bijbehorend nummer. 't Wordt een beetje spookachtig met die rappers en al dat verborgen gedoe. Dus als u weet waar ik de text en/of dat shirtje kan vinden, graag! kan ik ook weer rustig slapen. Want over meezingen durf ik natuurlijk niet te beginnen.
 
ALI 19/09/2003 | 15:24 uur
JE BENT DE KING
 
ALI 19/09/2003 | 15:24 uur
JE BENT DE KING
 
ALI 19/09/2003 | 15:24 uur
JE BENT DE KING
 
karima 27/04/2005 | 15:07 uur
goed who0r...!!!
 
Plaats jouw reactie