Mijn weblog

enzo ofzo

Claire
18/09/2004 | 23:15 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ja kijk.
Sorrie.
Want u bent hier alweer en ik niet. Niet echt, in ieder geval.
Niet met een leuk verhaaltje.

Tis niet dat ik ineens wil stoppen met loggen, hoor. Dat helemaal niet. Ik wil eigenlijk best wel weer een verhaal posten, zelfs.
Maar het komt er gewoon niet van. Of ik vind het niet logwaardig, dat wat ik meemaak.
Ik bedoel, u zou ook niet willen dat ik in herhaling val, toch?
Nee psies. Dat zeg ik.

Ik had namelijk de afgelopen week best wel weer kunnen melden dat Skik het leukste bandje van Nederland blijft. En dat veel alcohol drinken eigenlijk helemaal niet goed voor je is. Soms ook niet voor anderen. En dat als je dan ook nog es heel weinig slaapt, dat het dan net als een jetlag voelt. Maar dan zonder dat je in Amerika was.
Of ik had weer kunnen vertellen over spullen die kocht die ik niet nodig had.
Of dat ik er van baal dat ik nog steeeeeeds geen nieuwe baan heb.

Ik had iets kunnen zeggen over wat er zo leuk is aan dinsdagavonden. Maar dat kunt u ook wel bij haar lezen. En ik had inmiddels ook vast wel uitgebreider kunnen ventileren wat ik van de nieuwe plaat van De LiedjesHelden vind. Maar die wordt morgen pas officieel en feestelijk gepresenteerd. Dus dat leest u dan nog wel. Denk ik.
En eigenlijk had ik een fotoverslagje van dit weekend geplanned. maar toen waren ineens halverwege de avond de batterijen van m'n camera leeg. En een half verslag dat eindigt met foto waarop niks te zien is, roept ook alleen maar vragen op.

Dus nou ja.
Zo staan de zaken er voor. Echt bruisend is het allemaal niet.
Kabbeldekabbel. Ik kan er niet meer van maken.
Niet dat ik het erg vind, maar dan weet u er ook even van.
Dusch.

Reacties op enzo ofzo

Rolandow 20/09/2004 | 09:43 uur
Skik was toch gestopt?
 
Harmen! 20/09/2004 | 10:49 uur
Die zijn alweer een jaartje ontdooid Rolandow!
 
Maaika 20/09/2004 | 20:41 uur
Ik heb genoten van je [url=http://www.acdaendemunnik.nu/bladen/leestekst.asp?id=110]verslag[/url] het was net zo gezellig als je het schreef :D
Greetzzz Maaika
 
Maaika 20/09/2004 | 20:43 uur
nou die html werkt hier dus niet....
 
Ruben 21/09/2004 | 20:54 uur
Nou denk je zelf misschien dat dit een zinloos postje was. Maar ik had voor het eerst sinds jaren Skik opstaan toen ik naar je site surfte. Dus. Dat moet iets betekenen.

Maar wat?
 
Plaats jouw reactie