Mijn weblog

Guess who just got back today

Claire
21/10/2010 | 22:42 uur
in de categorie De wereld volgens

 

Ja! U gelooft u ogen niet. Zou ik ook niet doen, meteen. Zeker niet na mijn laatste berichtje waarin u vriendelijk doch dringend naar andere plekken werd verwezen. Ik ga er maar goon vanuit dat u dat sowieso niet gelezen heeft.

Ik moet nog wel even een klein beetje uitvissen hoe alles met deze nuuwe omgeving reilt en zeilt. Zo ben ik er bijvoorbeeld nog niet helemaal achter hoe ik gewoon op een volgende regel een zin kan beginnen zonder meteen een hele nieuwe alinea te beginnen. Maar dat zijn minor details.

Het allerbeste nieuws is trouwens dat ALLLL mijn archieven ook ineens weer terug te vinden en te lezen zijn. Dus ik stel voor dat u gewoon even een willekeurige maand een paar jaar terug bladert en begint te lezen. 

Dan zit u er meteen weer lekker in.


 

 

Reacties op Guess who just got back today

claverklaring 21/10/2010 | 22:43 uur

Boys are back in town - Thin Lizzy

 
Tjarko 22/10/2010 | 00:15 uur

Dat doe je door shift enter te gebruiken ipv een enter ;-) Zoals in elke juiste editor.

 
Plaats jouw reactie