Mijn weblog

happy people have no stories

Claire
30/07/2009 | 20:23 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Wat ik zoal deed toen u even niet mee kon lezen.

* ik ging voor het leukste vrijgezellenfeestje van de eeuw naar Mallorca, waar we met 10 meiden een huis hadden gehuurd en tot in de vroege, in rosegedrenkte uurtjes Het Leven, de Liefde en Andere Belangrijke Dingen zoals Kleding en Werkperikelen bespraken
* ik maakte een pilot voor de vara, waarvan later bleek dat we 'het toch echt he-le-maal anders gingen doen'
* ik vierde mijn 35e verjaardag en dat deed geeneens pijn
* op zaterdagochtend 6 juni om 6.35am kon ik na 8 maanden de DLMVDP in mijn armen sluiten. And so i did.
* ik woonde de allerleukste bruiloft in de geschiedenis van bruiloften bij. En het was nog mooi weer ook.
* ik speelde tourguide in Volendam, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Antwerpen, Brussel, Breda en alle leuke plekjes van Amsterdam.
* ik ging voor de 9e keer naar barcelona, de DLMVP was er nog nooit geweest
* We stonden 9 uur in de file naar Rock Werchter, raakten roodverbrand en waren licht teleurgesteld over de Prodigy, maar werden fan van Limp Bizkit en Seasick Steve. Ik werd bijna verliefd op Henry Rollins.
* Op 12 juli om 6.45am zwaaide ik DLMVP uit op schiphol. Dat was nogal een dieptepunt.
* Op 16 juli vloog ik met T. naar NYC. Dat was gelukkig wel weer een hoogtepunt. We huurden daar een auto en reden een week rond in New England. We zagen Yale, de White Mountains, de Aridondacks, twee Cheesecake Factories, ik at kreeft in Maine, en we gingen bij Ben & jerry's in Vermont op visite. En ondertussen bezochten we alle malls en outletcentra die we onderweg tegenkwamen.
* Zondag ben ik weer thuisgekomen. Ik heb net The Hangover gezien. Dat was ook best leuk.

Ik ben bang dat de vakantie voorbij is.
Nu nog een taakje.

Reacties op happy people have no stories

claverklaring 30/07/2009 | 20:43 uur
Happy people have no stories - Therapy?
 
Plaats jouw reactie