Mijn weblog

hela hola tuthola

Claire
19/02/2008 | 22:21 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ik heb eigenlijk stiekem helemaal geen zin om mijn mening over films te verkondigen. Sorrie dat ik dat heb aangekondigd dus. Voor wie nu heel erg teleurgesteld afdruipt: Sweeeny Todd was wel best wel aardig als verhaaltje, maar ik hou eigenlijk helemaal niet van musicals en hij duurde zeker een half uur te lang, dus het was maar goed dat Johnny Depp heel erg veel in beeld was.En als je je ogen dichtdeed (dat moest af & toe vanwege al het bloed), dan lijkt zijn stem zlefs een beetje op die van Robbie. Dus 2 voor de prijs van 1!
En Juno is een heel grappige film. Ik moet er tenminste erg om lachen. Plus bovendien is er best veel Michael Cera; onthou die naam. En zijn hoofd.Ik heb eigenlijk veel meer zin om sushimi van tonijn te eten.
Maar ik heb geen sojasaus. En ook geen wasabi.
Dus dat gaat even niet door.
Gelukkig staat er nog een halve liter AH Excellent Double Chocolat Nut.
En komen er 2 afleveringen van Law & Order achter elkaar.
Wordt het toch nog een leuke avond.

Reacties op hela hola tuthola

claverklaring 22/02/2008 | 16:58 uur
Roodkapje - Pater Moeskroen
 
roosmarijn 23/02/2008 | 01:19 uur
aha! Ik stond laatst te twijfelen met die chocolat nut in mijn handen en heb m toen maar teruggezet. Dat gaat me niet meer gebeuren dus, tis goeie shit lees ik! Mooi!

en wat ik ook nog kwijtwil is volkomen off topic, maar oh oh oh wat ga jij die molpool van mij winnen. Ben stikjaloers dat je dr zo vroeg bij was met dennis! :-)
 
Plaats jouw reactie