Mijn weblog

here's the story so far

Claire
21/01/2010 | 12:09 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ok, dus ik zou weer gaan loggen. De vraag is nog even waarover ook alweer.
Inmiddels ben ik zo gewend aan het samenvatten van mijn leven in 140 tekens dat het tiepen van volledige zinnen, laat staan een heel stukje, nog een hele opgave is.
Maar misschien is het leuk om voor de mensen die twitter een overbodige non-uitvinding vinden, een recap van de afgelopen -let's say- 4 maanden te geven.
Dan zijn die ook weer een beetje bij.

Eerst even voor de mensen die geloven in 'ze leefden nog lang en gelukkig'; nee hoor.
In oktober bleek bijvoorbeeld dat 20.000km en 10 uur tijdsverschil toch niet zo'n al te beste basis is voor een gezellige verkering. Wat dus impliceerde dat ik kerst en oud&nieuw niet doorbracht in het zonnige Australia, zoals ik mijzlef beloofd had.
Maar niet getreurd. Op tweede kerstdag vloog ik naar Los Angeles en vierde oudjaarsavond op de Las Vegas strip.
Dat was zo slecht nog niet.

Tussen oktober en het heden voerde ik verscheidene taakjes uit. Zo was ik maar liefst anderhalve week samensteller van het tweede seizoen van het roemruchte programma RTL Vandaag, dat nooit op de buis verscheen. Daarna keek ik een poosje mee bij mensen in de keuken als verslaggever van Over de Kook. Mijn werkende leven in 2009 sloot ik af met het programma Top2000 Jaaroverzicht, wat u natuurlijk allemaal braaf bekeken heeft op oudjaarsavond. In 2010 is mijn carriere nog niet begonnen. Iets met crisis in omroepland ofzo.

Gezondheidstechnisch gaat het ook goed. In oktober brak er wel een stukje van mijn kies af. In november had ik mexicaanse griep, en in december had ik gekke onverklaarbare krassen op mn rechteronderbeen. Ook heel erg. Dit jaar heb ik vooralsnog alleen last gehad van een kater. In oktober viel ik eerst 3 kilo af, maar in december kwamen er in 10 dagen 2 bij.

Es kijken, what else. Ohja. heb me uiteraard met elke vezel van mijn lichaam geergerd aan het feit dat ik mijn liefde voor John Mayer ineens schijn te delen met de rest van de wereld. Het is dat ik net een new bff had gemaakt in de wereld der platenmaatschappijen anders was dat hele concert in de HMH aan mijn neus voorbijgegaan. Want 4000 andere types waren veel sneller met kaarten verkrijgen. En ze gingen ook allemaal met zn allen mijn uitzicht op sjon staan te versjtrn. SHOO!
Verder ben ik nog steeds bezig de rest vd mensheid ervan te overtuigen dat Nick & Simon de nieuwe Acda en de Munnik zijn, maar daarmee oogst ik nog niet veel succes.
Plus ik heb een nieuwe liefde opgevat voor de serie Entourage. Daarbij komen mijn nieuwverworven torrentskills heel goed van pas. Tot zover de hypes van najaar 2009.
De artiest van 2010 wordt natuurlijk Frans Duijts. Dat lijkt mij overduidelijk.

Technisch gezien waren er geen onoverkomelijke problemen. Ik ben zeer gelukkig met mijn iPhone. De Aardbei rijdt wel op z'n laatste wielen. Door de koude begaf de accu het en moest ik zelfs een pechhulpdienstmannetje voor komen laten rijden. In Amerika stopte mn iPod op onverklaarbare wijze er ineens mee, waardoor we een dag lang naar de radio moesten luisteren. En in amerika houden ze niet alleen van country maar vooral van emorock en Greenday achtig geneuzel. Dat was een iets minder goede dag.

En dan de vooruitzichten voor 2010. De komende weken staat er onder andere een tripje naar Barcelona (want daar was ik dit jaar nog niet geweest, natuurlijk) op het programma. Verder nog wat andere uitjes en visites. Ik zal mij wel weer gaan ergeren en klagen over het feit je 1000 dagen van te voren ergens een kaartje voor moet kopen waardoor ik leuke uitjes ga missen. Verder hoop ik op korte termijn ergens een taakje te kunnen gaan vervullen en ik moet me dit jaar nou echt eens verdiepen in de wondere wereld van De Avid. Ik ga een andere auto kopen en zal me waarschijnlijk voorzichtig eens gaan orienteren op een andere behuizing.Oh, en mijn voornemen is dat ik vanaf heden elke popqpquiz wil winnen waar ik aan meedoe.
Plus ik zal me toeleggen op het schrijven van iets meer logstukjes. I promise.

Zo. Denk dat u wel genoeg op de hoogte bent.
Want dit was het wel zo'n beetje.
Questions anyone?

Reacties op here's the story so far

claverklaring 21/01/2010 | 13:28 uur
The story so far - Flogging Molly
 
Rob van den Berg 21/01/2010 | 16:05 uur
Fock! Is ut uit?
 
Sophia 22/01/2010 | 16:32 uur
Ben weer bij, alleen nog wat verse pics op Life Thru A Lens graag....
 
Plaats jouw reactie