Mijn weblog

i said maybe

Claire
10/10/2008 | 00:35 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ach ja. Een weblog.

Ik zit wel eens in de auto en dan denk ik 'ohjadaarmoetikeenseveneenlogjeovertiepen'.
maar dan kom ik thuis en dan moet er gekookt, gegeten, op de bank gezeten, een boek gelezen, ergens heengegaan worden. En dan vergeet ik dat logje weer.
Totdat ik de volgende dag weer in de auto zit.

En zo gaat er soms bijna een maand voorbij voordat ik weer eens inlog. Terwijl ik stukjes had moeten tiepen over dat ik in Dublin was, dat er maandag weer eens een nw Teleacprogramma op de buis verschijnt waar ik aan werk, wat ik vind van de amerikaanse verkiezingsdingetjes, dat sommige mensen irritant zijn zonder dat ik er de vinger op kan leggen waarom, dat ik wel tijdschriften koop maar ze stiekem amper echt lees en what a waste of money dat eigenlijk is, ik niet alleen speel dat ik een klussendemanbehoevende vrouw ben, maar het daadwerkelijk ben en hoe onhandig dat wel is, me afvraag waarom er sommige maanden ineens wel 5 leuke films in de bios draaien en andere maanden niet 1 terwijl dat kei-onhandig is als bezitter van een pathepas, dat het best wel stom is dat de filevrijedag dus echt helemaal niet filevrij is maar dat dat ook heus best wel een beetje mijn eigen schuld zal zijn geweest, dat ik over nog maar 78 nachtjes slapen hello goodbyetje ga spelen, dat de nwe cd van Ben Folds al 2 weken uit is maar bol.com em nog steeeeeds niet bezorgd heeft, of de zin en onzin van skype.
Enzo.

Maar als ik dan een momentje neem, met een leeg scherm voor me zit en ik begin te tiepen, komt er ook helemaal niet zoveel leuks te lezen uit. Tenminste, minder leuk dan ik dacht dat het ging worden.
Dus ja.
Wat heb ik dan aan zon weblog ook eigenlijk. Ik vond het altijd heel zinvol om te bloggen want dan kon ik bij allerlei gebeurtenissen en meningen eens even goed nadenken hoe ik dat nu eens zou gaan verwoorden en daar word je slim van.
Plus het biedt wat entertainment voor de incidentele bezoeker natuurlijk.
Maar voor mij moet het ook een beetje leuk blijven. Ik ben tenslotte zelf mijn grootste fan.

Dus misschien is het hele blog-idee wel een totaal achterhaald concept inmiddels.
Misschien maak ik wel helemaal geen blogwaardige dingen mee tegenwoordig.
Misshcien heb ik mijn leven zo overzichtelijk gemaakt dat de dingen helemaal niet meer zo nodig verwoord moeten worden.
Misshcie wil ik trouwens wel helemaal niet meer dat volslagen onbekenden zomaar dingen over weten.
Misschien moet ik er goon es mee ophouden.Reacties op i said maybe

Zezunja 10/10/2008 | 09:15 uur
Nou, dat lijkt me niet.
 
Sophia 10/10/2008 | 10:05 uur
Tja,het is natuurlijk jouw weblog,maar zou het wel jammer vinden als je stopt ,vind het altijd leuk om te lezen...aparte manier van schrijven ...we zien het wel...ciao
 
volslagen onbekende 10/10/2008 | 21:27 uur
t zou toch jammer wezen.

k Heb me onlangs nog tranen gelachen over: zie de toppen zwaaiend gaan.
Dus ben wel een beetje 'fan' van jouw weblog!
Roelien
 
Chris 12/10/2008 | 09:07 uur
Zidde ge maybe? ... Mmm, las je postje van 1010. Misschien moet ik dan toch maar's reageren. Zal bekennen dat ik je blog al jaren met plezier lees (oh, ben jij dat?) - dat er tijden waren dat de dag ermee begon, of eindigde - en ook dat dat de laatste tijd veel minder het geval is. Klik ik weer 's op het claverlinkje, mijmert er iemand goon over stoppen ... Geen blogwaardige dingen? Alinea twee had al weer zo?n elf meer of minder vrolijke verhalen op kunnen leveren! Hoewel ik het errug jammer zou vinden als je verdwijnt (want daar komt het dan eigenlijk wel zo'n beetje op neer natuurlijk) verrast je stukje me niet, zag ik het al even aankomen en vind ik wat je er over tiept herkenbaar ... maaruhm, je kunt ook tijdelijk stoppen, pauzeren voor even of voor langer ... weg is zo weg
 
Melle 15/10/2008 | 10:02 uur
Hoi Buuf! Het is idd vertandig om nu alvast af te kicken. Wanneer die mooie cowboy straks voor de deur staat heb je toch geen tijd meer om te schrijven : )
Een tussenoplossing is misschien dat je elke maand a 2 maanden een logje als deze schrijft, een soort evaluatie dus!

Briljant idee hé?
 
Pluk 15/10/2008 | 15:02 uur
Stoppen is altijd een optie, maar dan wel op je hoogtepunt graag. Niet wegfaden aub.
 
Caro 16/10/2008 | 13:15 uur
En over 78 dagen gaar je 4 voetige huisvriend zeker naar Swan?
 
claverzelluf 16/10/2008 | 19:54 uur
@caro ehm...heb ik een 4voetige huisvriend? en wie is swan?
 
bouws 18/10/2008 | 21:23 uur
ophouden kan altijd nog lijkt me.
 
Simone 22/10/2008 | 22:41 uur
He, niet stoppen hoor! Heb je log pas recentelijk ontdekt! It's fun!! Tot morgen :)
 
Verbal Jam 23/10/2008 | 22:56 uur
Ja hoor eens, dit kan niet hoor! Wie moet er anders voor me lobbyen bij de omroep? ;-)
Maar serieus: ik zou het echt zonde vinden als je stopt. Je hoort er na al die jaren gewoon BIJ!!
We kunnen niet zonder je! Dan maar wat minder vaak schrijven.
 
Verbal Jam 23/10/2008 | 22:59 uur
Ik had hier een smartelijke reactie getypt, maar MT doet weer moeilijk. Samengevat: BLIJVEN!!!
 
Henk-Jan Winkeldermaat 26/10/2008 | 00:18 uur
Volgens mij, maar ik hoop het niet, heb ik jouw weblog (en jou dus) te laat ondekt. Overigens ontdekt doordat ik Verbal Jam en Verbal Jam vervolgens mij ging volgen op Twitter, waar ik hem weer met jou zag communiceren, enzovoorts interesse gewekt.

Dus blijven bloggen, ik ga je nu lezen, volgen.
 
Verbal Jam 26/10/2008 | 23:03 uur
Even testen...
 
Hanny 29/10/2008 | 16:17 uur
vind ik wat van: vind het niks!
 
Rens 03/11/2008 | 22:26 uur
beetje bevestiging gekregen?
 
Plaats jouw reactie