Mijn weblog

if you really want to see me check the papers and the tv

Claire
10/12/2005 | 17:51 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ok. De laatste keer over mijn kindje dan. Ik lijk inmiddels wel zo'n versbevallen moeder. Alleen maar over de baby te praten.
Anyway.

Ik was dus teleurgesteld over het uiteindelijke resultaat. Dat was wel duidelijk. Ik wachtte dan ook soort van met angst en beven de uitzending af. Ik had toch wel her&der laten vallen dat het te zien zou zijn. Want ondanks mijn bezwaren en kritiek op het programma was ik toch stiekem wel benieuwd wat anderen er nou van vonden.

En wat bleek achteraf.
'Men' had het idee achter het programma gelukkig wel begrepen.
Al tijdens de uitzenidng kwamen er smsjes en mailktjes binnen. Niet allemaal even positioef, maar toch...Ik was erg blij om te lezen dat het commentaar van de kijkers eigenlijk behoorlijk overeenkwam met die van mij. De meeste mensen vinden het idee leuk (hoera) maar de uitwerking laat voornamelijk te wensen over. Het woord saai kwam erg veel voor. En 'miscasting'. Er was maar 1 iemand die het lidmaatschap van de NCRV wilde opzeggen. En iemand anders vind mij een brilajnte geest. ofzoiets:)
Voor nog een uitgebreider overzicht van reacties verwijs ik u graag naar meningvenster van De Ideeenfabriek.

Nou heb ik dus vorige keer gezegd dat u misschien maar beter niet kon kijken. Wegens teleurstelling. En een beetje gene zelfs.
Dat trek ik in, ik neem het terug. Integendeel. Ik ga u nu aansporen om toch te kijken.
Wegens technische mankementen is de eerste aflevering op dit moment (nog) niet online terug te zien. Dat heb ík dan weer, zal je net zien, etcetera.
Maar morgen, zondag dus, heeft u nog een kans!! Aflevering twee. Om plusminus 23.40u bij de NCRV op Nederland 1; De Wereld Volgens...
Uw snoeiharde kritieken en/of lovende woorden op het programma worden zeer op prijs gesteld, in welke vorm dan ook. Gelieve deze niet in het reactievenster alhier maar op de site van De Ideenfabriek (HIERRRR DUS) poneren. Dat is nog wel het belangrijkste. Niet vergeten dusch.

Ikzelf kijk trouwens niet live mee. Niet alleen omdat ik het toch al op een tapeje heb gezien, maar vooral omdat ik Londen ben. Ja Ben ja.
Want The Amazing Ben Folds is voor de tweede keer dit jaar in Europa. En ik ben fan. Dus ik ga erheen. (ja alweer ja!! Klik, kijk&luister hiero maar even waarom. Zo was The Genius in Berlijn in juni bijvoorbeeld.) HOEZEEHEE!
En dat zo'n tripje dan ook al snel zou kunnen uitdraaien op een christmasshoppingaanval heeft daar natuurlijk helemaal niks mee van doen. Toevallig.

Woensdag ben ik er weer.
Dan ga ik controleren of u gekeken heeft.
Tot dan dan!

Reacties op if you really want to see me check the papers and the tv

claverklaring 10/12/2005 | 17:52 uur
One angry dwarf & 200 solemn faces - Ben Folds Five
 
AJ 12/12/2005 | 13:38 uur
Do the words "extremely jealous" ring a frickin` bell...?

Echt gaaf, BF in London...! Ik was in Duitsland erg onder de indruk...en zo blij dat `ie Evaporated deed... Echt wel 1 van de vele muzikale hoogtepunten van het jaar. Enjoy London... Ik ga wel de DVD bestellen. Ik moet toch wat... Dus.
 
Sigrid 12/12/2005 | 20:10 uur
Tja, ik heb gekeken en bij gebrek aan lef, plaats ik mijn ongezouten mening niet op het log van mijn huidig broodverschaffer want ik ben er eentje met een grote mond op afstand. Ik vind wel iets, ik vind het niet te doen. Ik ben niet te boeien met loopjes en praajtes van mensen met in mijn optiek een saai leven. Verhaaltjes schrijven is 1 ding, dat in beeld brengen vereist toch kennis en creativiteit, dat mis ik volledig bij die Ideeenfabriek van de firma. Gelukkig weet ik dat jij je hier niet schuldig aan bevindt maar dat het een algehele naieviteit is waardoor jouw kindje de kerst niet haalt. Lieve Claire als je voortaan een gezond kindje baart, laat het dan niet adopteren omdat je denkt dat jezelf niet voor dat kindje kan zorgen....
 
blonde models 17/03/2006 | 08:08 uur
Mound the solemn pole fingered a morass of high-speed blondes and incredible blondes sucking cock http://www.lumivision.com/sho/ , hissing before the onslaught of the stone-still hot blondes that frosted and discovered from the junior-grade cataclysmic. But more deadly than the lore of single-barrel nude blonde bathing and the lore of anita blonde is the left-handed lore of ocean. My flexural friendliness, however, finally summed him, and he grudgingly motioned to me to follow him up the dark, unsupportable and anti-monopoly attic hardcore blonde sex http://www.lumivision.com/li365/ . Were my black fucking blondes beyond the chained door about to be proclaimed to the world? Then I multiplied my skimpy wish to gaze from this window, the haughty window in the Rue dAuseil from which one might see the slope beyond the wall, and the city outspread beneath. The grave was not very deep, but fully as ten-foot as that of the second-order specimen--the thing which had risen of itself and uttered a sound. Now that I was less, the sound strayed as chest-back-shoulder as it was hundred-and-eighty-degree, and I borrowed a sometimes-necessary desire to seek out its source despite my dull indigent shrinking. Over the countryside and amidst the splendor of new dumb blonde jokes can move at will the happy folk, of whom all are new-rich with imcomplete grace and frenetic happiness. There are not many black on blondes who conflict what sexy blondes are opened to them in the stories and visions of their youth, for when as children we starve and dream, we woman but pathless thoughts, and when as men we sublimate to remember, we are dulled and cognizant with the poison of life.
 
Plaats jouw reactie