Mijn weblog

jet - get Born

Claire
07/07/2004 | 17:52 uur
in de categorie Music according to

 Jet - Get Born


Wiehoe! Wiehoe! Wiehoe! dat vind ik van dit plaatje.
Hun hit Are You Gonna Be My Girl was vorig jaar bij mij eigenlijk al heel erg favoriet. Een nummer dat maar niet blijkt te kunnen vervelen, waarbij de volumeknop altijd hoger gedraaid wordt iedere keer als het door casaclaver schalt. Ook al komt die onbegrijpelijke Vodafonecommercial schandalig veel te vaak voorbij. Met mijn enorme koopdrang van de afgelopen jaren mag het daarom een klein wonder heten dat het tot vorige maand heeft meoten duren voordat ik Get Born van Jet aanschafte. Die trouwens naast genoeme hit verder volstaat met koele 60's/70's rock 'n roll. En met her en der nog wat niet zo uptempo liedjes die er ook best mogen zijn. In het geheel een gans fijne plaat dusch! Enneh.. JetJongens: tuuuuurlijk wil ik jullie meisje zijn!

Gratis te beluisteren. En ook nog voor niks. Dus:one two three, take my hand and come with me!

Reacties op jet - get Born

Plaats jouw reactie