Mijn weblog

JW Roy - Keep it coming

Claire
24/10/2004 | 11:41 uur
in de categorie Music according to

 JW Roy - Keep it Coming


Op 1 of andere manier blijk ik er een soort talent voor te hebben ontwikkeld: een voorliefde voor bandjes en muzikanten die niet zo vaak touren. Of wel touren maar dan op onmogelijke plaatsen die ook nog es heel erg ver uit de buurt zijn. Ik heb er weer een. Nou had ik al eerder van JW Roy gehoord. Zijn naam dan. En -jawel- ik had em zelfs al een keer op de uitmarkt horen spelen meende ik me vaag te herinneren. Verder nooit echt iets van opgepikt. Maar een week of wat geleden speelde hij
bij BvD. En waar ik normaalgesproken met mijn rug naar de buis blijf zitten, draaide ik me nu al om bij de eerste tonen. Wat is dit voor iets moois? Is dit echt een Nederlander? (ja! een brabo!) Of misschien toch stiekem een broertje van Steve Earle? Degene aan de andere kant van msn zei ook even niets. En later zochten we samen een tourschema. Maar echt intensief touren in de buurt doet ie niet, die JW Roy. Gelukkig heb ik sinds gisteren een plaatje van em. Er schijnen er nog meer, en recenter, te zijn. Ik denk dat ik die morgen ga halen.

Sssht. Wees es stil, heel even. En dan klikken en luisteren . Goedzo.
Mooi hé?

Reacties op JW Roy - Keep it coming

Plaats jouw reactie