Mijn weblog

lets go to the movies lets go see the stars

Claire
12/02/2008 | 17:27 uur
in de categorie De wereld volgens

 


testHet zou mij persoonlijk niet verbazen dat u zich waarschijnlijk inmiddels wel zo'n beetje aan het afvragen bent waarom ik nog niet doodgegaan ben van verveling. De opletrtende lezer zou namelijk al op zn telraam kunnen hebben nagerekend dat er toch al zeker een maand of 3 geen werkgerelateerde verhalen hier ten blogge zijn verschenen.

Dat klopt. Ik heb inderdaad sinds 30 november vorig jaar al geen stap over een werkdrempel gezet. Daarvoor werkte ik even een maandje aan een pilot waar ik helaas niets over kan onthullen. Dat klinkt keispannend dat weet ik ook wel, maar wellicht herinnert u zich mijn vraag over een keukendoekje nog? Nou. Zo spannend dus. Na het keukenspektakel moest ik dringend heel lang naar Australia en daarna ging ik braaf wachten tot ik wist wanneer ik weer ergens aan een bureau gewenst was. Vorige week bleek dat dat op 1 maart is.
Dus nu zit ik nog even op de bank. Of in de zon. Of op een bankje in de zon.

Als de rest van je omgeving zich wel nuttig maakt en geldt in hun laatjes brengt, kan het wel eens zo zijn dat je in een licht aandachtsvaccum terecht komt. Overdag zeg maar. Dat iedereen het te drukdrukdruk heeft om jou in het daglicht te entertainen.
Dat kan.
Maar dat geldt natuurlijk niet voor mij! Ha!
Niks geen urenlang hyves refrsehen om te zien waar je socalled vrienden het druk mee hebben, niks geen oneindige windowshopsessies in winderige winkelstraten, niks geen sneu hele middagen op 1 kopje thee bij de LaPLace uit het raam staren. Neen!
Ik heb namelijk een Unlimited Pas!

Wat dus zoveel betekent dat ik tijdens grijzedruilerige dagen (die ik natuurlijk verwachtte voordat het plotseling ineens Lente in Februari werd) lekker in een brede stoel voor een groot scherm kan wegzakken in the wordl of make believe wanneer ik daar zin heb. Voor gratis. Of nouja, niet echt helemaal gratis, maar oneindig veel voor de prijs van 2x is al bijna gratis tegenwoordig natuurlijk. Want kon je 'vroeger' nog met zn tweeen naar de film en in de pauze allebei een sinas en een zakje sjips voor 25 gulden, nu kost 1x naar de bios 9 euro. En een Unlimited pasje kost 18 euro per maand en dan mag je zo vaak je wil!

Dus in plaats van verhalen oiver ikverveelmezo kunt u hier de komende weken nog fijne opinies en meningen over recente blockbusters en grotescherm verhalen tegenkomen.
Te beginnen met Sweeney Todd en Juno.
Maar daarover later meer.


Reacties op lets go to the movies lets go see the stars

claverklaring 12/02/2008 | 18:33 uur
To the movies - Annie
 
Zezunja 12/02/2008 | 18:37 uur
Annie! Man, dat is lang geleden..
 
Mo' 14/02/2008 | 11:46 uur
wat een leven vrouwke, wat een leven...!
 
Plaats jouw reactie