Mijn weblog

lost&found

Claire
28/12/2003 | 20:44 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Soms is het best bevredigend om het internet te gebruiken waar het voor bedoeld is: het zoeken naar antwoorden op vragen.

Zo heeft Grolsch sinds een week of wat een commercial waarin een man op een trein meerijdt als een soort hobo (maar dan een goodlooking, frisgewassen uitvoering). Het gaat me niet om die man, of die trein fort that matter alhoewel dat ook heus best leuk is. Het gaat me om het begeleidende muziekje. Vooral het intro met die mondharmonica kon mij wel bekoren. 't Klonk bekend maar toch ook weer niet. En aan het einde van de commercial hoor je iemand zingen en dat klonk mij behoorlijk bobdylan-ig in de oren.

Ik probeerde nog even info in te winnen bij wat andere virtuele surfdudes maar die hadden er ook nog nooit van gehoord. (belachelijk) Dus daarom maar het wereldwijze web geraadpleegd. Pas toen de keywords grolsch, commercial, muziek en meer van dat niet het gevraagde opleverden in google, bedacht ik dat ik de naam van Ome Bob wel even zou kunnen in tikken in combinatie met de eerste woorden van wat naar mijn idee wel het refrein moest zijn. En daar was ie:

The guilty undertaker sighs,
The lonesome organ grinder cries,
The silver saxophones say I should refuse you.
The cracked bells and washed-out horns
Blow into my face with scorn,
But it's not that way,
I wasn't born to lose you.
I want you, I want you,
I want you so bad,
Honey, I want you.

The drunken politician leaps
Upon the street where mothers weep
And the saviors who are fast asleep,
They wait for you.
And I wait for them to interrupt
Me drinkin' from my broken cup
And ask me to
Open up the gate for you.
I want you, I want you,
I want you so bad,
Honey, I want you.

Now all my fathers, they've gone down
True love they've been without it.
But all their daughters put me down
'Cause I don't think about it.

Well, I return to the Queen of Spades
And talk with my chambermaid.
She knows that I'm not afraid
To look at her.
She is good to me
And there's nothing she doesn't see.
She knows where I'd like to be
But it doesn't matter.
I want you, I want you,
I want you so bad,
Honey, I want you.

Now your dancing child with his Chinese suit,
He spoke to me, I took his flute.
No, I wasn't very cute to him,
Was I?
But I did it, though, because he lied
Because he took you for a ride
And because time was on his side
And because I . . .
I want you, I want you,
I want you so bad,
Honey, I want you


Gaat nog steeds geen belletje rinkelen?
Luister dan hiero (realplayer)
Zie je nou wel dat je het kent.
Lang leve het internet!update 00.25:
Oh. Hmpf. Naslag in mn eigen cd-collectie leert opeens dat ik al een poos in het bezit ben van bovenstaand muziekje. is goon van de vele Greatest Hits van Ome Bob. Pf. ik moet ook niet verhuizen, dan raak ik in de war over waar welk plaatje waar staat en dan kan ik dat allemaal niet opzoeken. Afijn.

Reacties op lost&found

Dreknek 28/12/2003 | 20:50 uur
Surfdudes!
 
T-Jo 28/12/2003 | 21:20 uur
Handig voor als je later nog eens een heh-wat-hoor-ik-nu-voor-muziek-in-dat-reclamefilmpje-moment hebt:

http://info.omroep.nl/ster?nav=tslgHsHCjEtCwDlE
 
peet 28/12/2003 | 22:43 uur
ja, dat is I Want You van ome Bob,
van blond-on-blonde, de 1e popelpee zonder titel op de hoes,
v'dorie, heb je die niet?
aanschaffen!
subiet!
 
Plaats jouw reactie