Mijn weblog

Meer Rood Pluusj

Claire
26/02/2003 | 15:32 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Gisteren alweer in een theaterzaalstoel gezeten. Het duo Arie & Silvester stond ditmaal op het podium. Met hun show Rammen. Ik heb heel hardop gelachen want ze zijn echt heel grappig. Dit is alweer hun vierde show en ik heb ze allemaal gezien. De eerste keer vond ik er niks aan. De tweede keer heb ik zitten gniffelen en hun vorige voorstelling Vet! was goon erg grappig. En gisteren waren ze zelfs keigrappig. Ze zijn dus inmiddels uitgegroeid tot een van de grappigste duo's van het land.

Want niet alleen maken ze hele flauwe doch soms keiharde grappen en kunnen ze als de beste inspelen op dingen die in de zaal gebeuren (iemand die goon tijdens de voorstelling naar de wc gaat vraagt er natuurlijk om om afgezeken te worden), maar ze doen ook leuke dingen met filmpjes. Ik zal voor degenen die de voorstelling nog willen zien niet verklappen wat ze psies doen, maar ze zijn bij mijn weten de enige cabaretiers die video op zo'n orginele manier in hun voorstelling weten te verwerken. Waarvoor hulde & applaus.
Niet geschikt voor teevee, maar des te leuker in theater, dusch gaat dat zien!

Reacties op Meer Rood Pluusj

Monique 05/03/2003 | 23:18 uur
Ik vond "Rammen" ook ontzettend grappig! Ik kijk sindsdien toch anders naar vlooien....en als mijn vriend te lang in bad blijft zitten, vraag ik of hij met zijn Muppet aan het spelen is!
 
Plaats jouw reactie