Mijn weblog

naar een land zo onvoorstelbaar groot

Claire
07/09/2006 | 17:33 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Okee, nog 1 stukje en dan hou ik er over op. Over die zomerstop enzo.
Want wat deed ik nou nog meer in die zinderende maand juli en die verregende maand augustus? Nou, werken bijvoorbeeld.

Voor wie mijn cv even niet bij de hand had: ik zit dus bij Talpa. Alwaar ik vanaf mei de casting voor het programma De Gouden Kooi heb gedaan. En dan hebben jullie nog steeeeeeeds niet genoeg kandidaten? Hoor ik u vragen. Jawel, wel genoeg. Alleen kan het altijd beter, natuurlijk. Ofwel; als je je doelen hebt bereikt, heb de lat te laag gelegd blabla.
Anyway. Daar wilde ik het helemaal niet over hebben. Want dat casten is al bijna weer voorbij en ik mag toch geen leuke anecdotes vertellen en nog meer bovendien; het programma zelf ga ik niet maken. Sterker, nog ik ga helemaal geen 1 programma maken. Ik heb in die hete maand juli namelijk een besluit genomen. Ik ga goon even iets heel anders doen.

Ik ga naar Amerika.
ha! ha!
hahahaha!

Jaja. daar kijkt u van op he!!?
Begin oktober vlieg in naar LA en reis ik in de daaropvolgende weken in oostelijke richting om precies op halloween in New York aan te komen.
Dus dat oktober er ongeveer zo uit ziet:
dag 1 LA (Santa Monica)
dag 2 & 3, Las Vegas (trouwen met een cowboy)
dag 4 & 5, Grand Canyon (toch maar niet in die heli)
dag 6, Cortez ( via monument valley)
dag 7, Albuquerque (met uitzicht op de rocky mountains, via route 66 )
dag 8, Amarillo (ballonvaart, via Santa Fé en Cadillac range)
dag 9 & 10, Dallas (naar de Dallas Cowboys en JFK)
dag 11 & 12, Memphis (Elvis, Elvis Elvis!!!)
dag 13 & 14, New Orleans (blues, blues, blues!)
dag 15, Pensacola (zon & strand)
dag 16, 17 & 18, Orlando (naar Disney en Daytona, etcetera)
dag 19, St. augustine (en ook Cape Canaveral )
dag 20, Savannah (run forrest run)
dag 21, Raleigh (just passing through)
dag 22, 23 & 24, Washington DC (het witte huis en het capitool)
dag 25, Via Philly naar new York (Liberty bell)
dag 26 & 27, New York (shopperdeshopshopshop)

Nou. Dat wilde dus even melden.
Dat u in oktober hier stukjes van amerikaanse bodem kan verwachten. Als ik tijd heb om te tiepen, that is. Nogal strak schema zo u ziet.
Maar u kan zich er dus vast mentaal op voorbereiden dat het misschien ook wel eens zo zou kunnen zijn dat er weer een maand he-le-maal niets verschijnt hier.

Nog best wel een beetje zielig voor u dan.
Als loglezer ben je toch ook maar mooi afhankelijk van de grillen van de logger.
Nouja.
Ik heb u in ieder geval gewaarschuwd.Reacties op naar een land zo onvoorstelbaar groot

claverklaring 07/09/2006 | 17:33 uur
Ronnie Tober - MIjn Amerika
 
Peter 08/09/2006 | 10:01 uur
Jaloers ben!!! 'k Heb ook altijd de Cadillac Ranch in het echie willen zien, ever since ik de LP The River van Springsteen in huis heb. En das al heel lang. Ben je wel weer op tijd terug voor ons optreden op 9 november in Cafe Pakhuis Wilhelmina?
 
JP 08/09/2006 | 21:08 uur
Have a good trip!! Mooie tijd naar de USA te gaan. Indian summertime. En Halloween is fantastisch. Heb het eens in san Fransciso gezien: prachtig.
 
jac 11/09/2006 | 14:00 uur
Trouwens, voor DieCie-tips moet je maar even een spreekwoordelijke gil geven.
 
roosmarijn 16/09/2006 | 00:19 uur
Joh Claver als je een beetje kunt, zou ik in Memphis tijd maken voor het STAX museum. Das een platenmaatschappij met niets dan soulmuziek die daar gevestigd zat. Otis Redding hoorde er bij, en verder een heleboel toch best bekende muziek met enorme roots in de blues cultuur... met een autootje vol muzikanten de Amerikaanse snelwegen af om te spelen in de buurthuizen in de hoop op een hit. Duizend keer oprechter dan heel Graceland, heb ik me laten vertellen, dus leuk voor de muzikale balans na Graceland ;-) Ik ben er zelf niet geweest, maar heb er al vele jaloersmakende verhalen over gehoord. Misschien een tip?

Veel plezier, en wel ondertussen loggen hoor! Ik lees afgunstig mee! :-)
 
Plaats jouw reactie