Mijn weblog

nagenieten II

Claire
23/11/2003 | 20:15 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Bij binnenkomst kregen we een flyertje uitgedeeld. "Dit concert is vanaf vrijdag 21 november te zien op fabchannel stond er op. En daaronder zag je dan een liggende Ryan.

Meestal probeer ik zo snel mogelijk weer van zo een flyertje af te komen maar waarschijnlijk vanwege die foto, propte ik deze blijkbaar in mn jaszak. Want daar vond ik het ding afgelopen vrijdag terug. Niet voor niks bewaard, dacht ik en aldus tiepte ik gisteren genoemde url in. Je weet maar nooit. En nog een keer kijken/luisteren naar Ryan wilde ik heus wel.
Ik was dan ook behoorlijk verbaasd dat zich een heus concertterugkijksite voor mijn ogen ontvouwde. Wow. Allerlei bands die de afgelopen twee jaar in Paradiso hadden gestaan, zijn goon online terug te zien! Cool! En vooral: waarom wist ik hier niks van?

Ik moest nog wel eerst zo'n windows mediadinges installeren en een inloggedoetje doorstaan maar daarna kon ik dan wel gaan nagenieten van afgelopen woensdag. Ik klikte zijn naam aan, het duurde nog even. Er moest worden geconnect en gebufferd, er werd geload en gesearched. IK wachtte vol spanning. En toen verscheen er eindelijk iets in het schermpje;
this concert will be online soon

ja zeg.
Wat een deceptie.

Reacties op nagenieten II

Paola 24/11/2003 | 15:16 uur
... zie het van de zonzijde... zo kun je nog langer nagenieten.... eerst de voorpret en dan tot vervelends toe het concert..... ja, ik weet het... schrale troost.... gewoon balen..... :-)
 
Lars 24/11/2003 | 18:15 uur
De light en heavy versie van dat concert staan (nu?) wel online hoor! De heavy-variant is "delayed".

En je moet even een komma in een punt wijzigen in de URL.
 
Lars 24/11/2003 | 18:16 uur
UPDATE: En ik moet beter lezen! :)
 
claver 25/11/2003 | 10:05 uur
..en ik MOET helemaal niks:)
 
Sander 26/11/2003 | 09:30 uur
Hee zeg. Ik heb u er enige tijd geleden opgewezen dat er via deze site gekeken kon worden naar de Fun Lovin Criminals. Tssk u leest alleen uw eigen berichten :)
 
wen 26/11/2003 | 20:11 uur
Het FLC concertje heb ik wel gezien:-) Volgens mij ook nog gemeld bij dezelfde site... tss, alleen maar je eigen berichten he...
 
wen 26/11/2003 | 20:12 uur
Het FLC concertje heb ik wel gezien:-) Volgens mij ook nog gemeld bij dezelfde site... tss, alleen maar je eigen berichten he...
 
Plaats jouw reactie