Mijn weblog

Nooit grappig

Claire
02/12/2002 | 17:11 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Na dit weekend weet ik het weer; ik heb het gewoon niet zo op vrouwen. Ik kan er niet veel mee.

Zo was ik bijvoorbeeld afgelopen zaterdag bij een voorstelling van Sanne Wallis De Vries en terwijl de hele zaal krom lag van het lachen, dacht ik alleen maar 'wat is hier nou leuk aan?'. Vrouwen zijn eiegnlijk zelden grappig. Plien & Bianca, Bolder & Plante, Brigitte Kaandorp, 'veelbelovend talent' Sara Kroos: mij zie je nooit hardop lachend in het pluche. Mopjes over waarom mannen dom zijn, hoe erg het is als je vent naar een andere vouw kijkt, vrouwenprobleempjes...ik geloof het allemaal wel. Vrouwencabaret is duidelijk niet aan mij besteedt. Ik geloof zelfs dat ik grappen over vrouwen eigenlijk veel leuker vindt.

Dezelfde middag was ik bij de Mediamarkt, want daar is het zo fijn (lees; goedkoper dan ergens anders) shoppen voor cd's (zie ook postje van gisteren). Ik kwam eigenlijk voor de nieuwe van Robbie maar zag tijdens het struinen ook ineens de nieuwe van Anouk liggen. En het is dat ie maar 9,99 kostte want anders had ik em laten liggen. Ik vind namelijk ook iets van Anouk.

Ik vind haar namelijk zo'n..zo'n..zo'n VROUW. Zo'n vrouw die wel es eventjes psies gaat vertellen hoe het allemaal moet. Nou mag ze dat natuurlijk helemaal zelf weten. Heb ik ook verder geen last van, want ik verkeer niet in haar buurt. En ze maakt ook best toffe muziek enzo. Maar het vervelende aan Anouk is dat er een heleboel Anouk wannabe's zijn opgestaan. Van die 'meiden' die ook wel es eventjes gaan vertellen wat ze willen en hoe ze vinden dat mannen zich moeten gedragen. Van die hysterische spicegirls zeg maar. En die ook heel stoer Michel of Nobody's Wife zingen op elke gelegenheid die zich maar voordoet (zie ook Idols en uw plaatselijke talentenjacht danwel karaokekroeg). Dat soort vrouwen/meisjes zijn bloedirritant. Die moeten weg. Die verpesten de muziek en mijn mening over Anouk. Helaas geldt bovenstaande verhaal eigenlijk ook voor Alanis Morissette. Bah.

En dan zijn er natuurlijk nog legio andere vrouwen waar ik me aan irriteer. Om net zoveel redenen. Voornamelijk omdat ik ze niet snap.

Jongens zijn dus goon veel leuker. En veel grappiger. Overzichtelijker ook. Doe mij dus maar een man.

Daar kan ik tenminste wat mee.

Reacties op Nooit grappig

Melle 03/12/2002 | 12:17 uur
Psies Claaf!

Maar ja, als man zijnde die op vrouwen valt heb je dan gelijk weer een probleem. En ik weiger in die kwestie concessies te doen.
 
crusher 03/12/2002 | 13:28 uur
Het probleem met deze recalcitrante vrouwenkolonies is volgens mij ook dat zij zichzelf veel te serieus nemen. Een beetje man die grapt over een vrouw weet eigenlijk dat hij veelal onwaarheden uitkraamt. Mannen die het hardst schreeuwen dat vrouwen onder de duim gehouden moeten worden dansen het sierlijkst naar haar pijpen. Maar het is zo grappig het te roepen, juist omdat er weer veel serieuze typetjes rondlopen die erdoor geschokt raken.
 
thrak 03/12/2002 | 16:50 uur
Hoeren zijn het, allemaal !
 
Feriko 05/12/2002 | 10:08 uur
Gaat zeker wel gemakkelijk zo... Beetje pijpzijken over vrouwen. Want alle vrouwen zijn hetzelfde!! Ja toch?? Ik bedoel, alle mannen ook, denken toch ook maar aan 1 ding. Precies!! Hoeren zijn het, allemaal! Maar blij dat mannen met hoeren zijn! Anders bestonden ze niet? ja toch? Als je het mij vraagt zijn de mannen de ware hoeren! (en trouwens, als je Hans Teeuwen zo nodig moet citeren met 'hoeren zijn het allemaal' wees dan zo beleefd om het een citaat te noemen, straks denken we nog dat je zelf briljant bent)
 
thrak 05/12/2002 | 13:06 uur
Hap, hap , zou Tonie dan zeggen .

Dat over die mannen klopt, overigens.
 
San 05/12/2002 | 13:30 uur
De enige vrouw die ik goed vind is Lenette van Dongen. Niet in de zin van onbedaarlijk lachen, maar wel van dat ze me raakt (oh, wat klinkt dat dramatisch).
 
Pieter 09/01/2007 | 16:10 uur
Like I give a damn
 
Plaats jouw reactie