Mijn weblog

nothing i write is ever good enough

Claire
27/04/2005 | 00:47 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ik kreeg een mailtje.
Waarom ik geen stukjes meer schreef.
Maar ik schrijf nog wel stukjes! Bijna elke dag! Mailde ik terug.
(Sukkel. Dacht ik. Let dan op.)
Maar dat bedoelde ie niet. Waarom het geen ├ęchte stukjes meer waren. Het waren beschrijvingen, vond ie. Niet meer de stukjes van weleer. Die leefden echt.
Oh.

Dus ik een beetje scrollen. En lezen.
Hmm. Misschien had ie wel een point. Of juist helemaal niet.
Ik kan het zelf eigenlijk niet zo goed beoordelen. Ik wil er ook helemaal niet over nadenken. Eigenlijk.
Want stukjes, die tiep ik gewoon. Die komen in me op. Ik wil er niet drie uur mee bezig zijn. Tenzij ik moeilijk moet doen met fotoos en uploaden en pop-ups en andere semi-technische ongein. Dan geeft het niet.
Maar met de inhoud wil ik niet al te lang bezig zijn. Dat moet vanzelf gaan. Tieperdetieptiep.
Want als het niet vanzelf gaat dan word het een kutstukje, dan vind ik het meestal niet goed genoeg om door u gelezen te worden. (gezonde zelfcensuur noemen we dat) En als het niet vanzelf gaat, dan komt er dus geen stukje.
Easy as that.

Nou klopt het waarschijnlijk wel dat ik de laatste tijd iets minder zin heb om mijn dagelijks leven in al haar waanzinnige glorie voor de wereld te etaleren. Goon, omdat ik dan ff vind dat het u geen reet aangaat. Of goon omdat ik er niet de juiste woorden voor kan vinden. Dus dan krijgt u vanzelf goon een mening of -inderdaad- een beschrijving van iets voorgeschoteld. En als u een goede begrijpend lezer bent dan haalt u er zelf wel uit hoe het met me gaat. Enzo.
Of u leest het achteraf een keer. Ookmooi.
En op het boek moet u dus nog even wachten.

Reacties op nothing i write is ever good enough

claverklaring 27/04/2005 | 00:51 uur
These Words - Natasha Beddingfield
 
Anouk 27/04/2005 | 21:50 uur
Hey Clavertjetopper,

Weer eens op je drukbezochte site gekeken. Leuk!
Ik vind dat je gelijk hebt dat je niet altijd kan schrijven wat je denkt. Gaat inderdaad niemands reet aan ;-)

He collega, we zien ons!

nouk
 
Paola 28/04/2005 | 12:35 uur
ik ken het gevoel...
 
Plaats jouw reactie