Mijn weblog

Plaatje bij Praatje

Claire
07/03/2002 | 02:31 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Leuk zo'n loggersmeeting. Je ziet nog es wat. Opvallend feitje achteraf is dat een aantal aanwezigen mij niet goed bekeken danwel onthouden hebben. Ik heb deze week het duizelingwekkende aantal van 3 mailtjes mogen ontvangen, met de vraag waarom ik niet op meetingfotoosch te zien ben. Om eerlijk te zijn; ik heb geen idee. Het is niet eens echt heel erg express. Beetje maar. Zo moet ik bekennen dat ik minstens 1 poging heb ondernomen om me te verschuilen voor de de wild in het rondflitsende loglega's.

Ik ben op kroegfotoosch namelijk meestal niet op m'n voordeligst en daarbij had ik zo'n vermoeden dat er best wel eens een kans zou kunnen zijn dat ik nog tot in lengte der dagen met die plaatjes geconfronteerd zou kunnen worden. Jakkes. Bovendien meende ik dat er tot afgelopen weekend slechts 1 foto van mij op het net beschikbaar was en dan nog in een heel donker, vrijwel onvindbaar hoekje. Vond het altijd wel een leuk idee dat onbekende lezers zo hun eigen plaatje bij mijn praatje konden maken.

Toch heeft een medelogger mij onopgemerkt op de kiek kunnen zetten, wist Corne van PsyGothic te melden. Waarvoor dank.

Right.

Daar gaat mijn zorgvuldig opgebouwd image als De Vrouw Zonder Vindbare Foto. En omdat ik zelf dat plaatje helemaal niet representatief vind (want stiekeme kroegfoto) plaats ik hier, bij wijze van grote uitzondering, gezellige foto van ondergetekende. 't Is express een beetje verborgen. Niet dat ik vind dat ik verborgen moet blijven, maar mocht u niet op de meeting zijn geweest en toch een beeld van mij hebben dat u liever wenst te behouden, dan wordt de illusie niet verbroken. Ofzo.

De foto is trouwes van vorig jaar juni (dus gedateerd) en gemaakt door Odette. Dat u daar ook even van weet.

Reacties op Plaatje bij Praatje

Corné 07/03/2002 | 15:21 uur
sorry hoor...
 
JW 07/03/2002 | 18:33 uur
Juni 2000 zelfs.
 
odette 07/03/2002 | 23:08 uur
Jezus, kennen we elkaar al zo lang?
 
Plaats jouw reactie