Mijn weblog

poing poing poing poing poing

Claire
25/01/2006 | 23:27 uur
in de categorie De wereld volgens

 


On a happier note.
Die reclame van Sony voor iets van een tv. Ja die met die gekleurde balletjes die door de straten stuiteren.
Daar wordt iedereen toch een beetje blij& tevreden van? Stuiterdestuiterdestuiter.
En dan vooral dat Simon & garfunkel-achtige muziekje erbij.
Nee? Geen idee?
Voor wie de afgelopen maanden, weken, dagen geen teevee keek of altijd net even koffie ging halen tijdens de commercialbreak:
Luister naar Jose Gonzalez met Heartbeats en word ook een beetje blij & tevreden!

Dan is er nog iets anders wat ik even moet vertellen.
Want ik was nooit fan van Spinvis.
Dat schijnt als muziekliefhebber niet eens te kunnen of niet te mogen of weet ik wat. Spinvis is voor sommigen heilig. Maar ik hoorde dat nooit zo.
Ik hoorde dan heus wel dat het best wel knap was wat de man deed met aparte geluidsfragmenten en instrumenten en weet ik wat. Maar die teksten waren zo wazig dat het bij mij niet echt aankwam. Ik vond die spinvis maaar een rare. Niet briljant ofzo.

Maar nu hoorde ik vandaag ineens een liedje van Spinvis. Dat ietwat droge stemgeluid herkende ik meteen. Maar het had een hele leuke melodie en een aparte tekst die voor mij wel een soort van logica had. Ineens begreep ik Spinvis. Ook al had ie alle losse zinnen bijelkaar geschraapt in een tram, zei de radio erbij. Ik werd er zowaar een beetje blij en tevreden van.
Dus als u nou ook even Luister naar Ik Wil Alleen Maar Zwemmen...
Kunt u dubbel blij & tevreden zijn.

Reacties op poing poing poing poing poing

claverklaring 25/01/2006 | 23:29 uur
Poing - Rotterdam Termination Source
 
odette 26/01/2006 | 10:34 uur
Ja, dat is een fijn muziekje, dat van Jose. Maar ik zie er wel steeds van die balletjes bij.
 
Peter 26/01/2006 | 13:56 uur
Nog leuker: www.bravia-advert.com
Met: 'behind the scenes' bij de stuiterdestuiter commercial, een filmpje over Jose, mooie plaatjes en een extra lange versie van 't stuiterdestuiter-filmpje! Veel mensen denken dat het met den computert is gedaan, maar hier zie je dat het echte stuiterdestuiterballen zijn in echte San Francisco straten.
 
QT 26/01/2006 | 14:47 uur
De 'behind the scenes' foto's zijn ook op flickr terug te vinden.
 
Matthijs 26/01/2006 | 20:50 uur
Onvoorstelbaar...ik durf het zelf nog bijna niet te geloven..

Ik hou van je Claver!

IK HOU VAN JOU!
 
Agnes 26/01/2006 | 22:58 uur
Spinvis wil er bij mij nog niet in, Jose wel! Dank je!
 
Bonky 27/01/2006 | 16:15 uur
Heee jij ex-wegmisbruiker ;)
Goed dat je nieuwe muziekjes ontdekt, ik hoor net het schokkende nieuws dat Men2B uit elkaar gaat...
 
Plaats jouw reactie