Mijn weblog

something beautiful will come your way

Claire
19/11/2007 | 22:19 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ja hoor. Het is zover. This is the moment.
Ein-de-lijk kunt u dan met eigen ogen bekijken waar ik het een groot deel van de zomer zo druk mee had.
Nee, hier volgt geen foto van De Leukste Man Van De Planeet (duh-huh), maar een aankondiging voor het programma dat wat mij betreft al een nominatie voor de Televizierring 2008 in de wacht heeft gesleept.

Ik heb het dus over Talenwonders! In Italie.
Natuurlijk heb ik in de afgelopen jaren al vele shows en programma's en andere tv-verhicles waar ik aan werkte op dit log gepromoot, dus misschien kom ik nu even niet zo heel geloofwaardig over en alles. Maar ik meen serieus en geheel oprecht dat ik nog niet eerder een programma heb gemaakt waar ik daadwerkelijk zo trots op ben. Het is namelijk echt Leuk. Met een hoofdletter.

But seriously. Ik ben een groot voorstander van doorslaan maar nu even niet. Want. De voorbereidingen waren leuk, de researchreis was leuk, de opnamen waren natuurlijk leuk, de crew was leuk en toen ik vorige week de bijna helemaal af en klaar versie van de eerste aflevering zag, vond ik het nog steeds Leuk. Ik vond zelfs de trailer leuk!
Dus het kan bijna niet anders dan dat andere mensen het ook leuk vinden.

Nou is leuk natuurlijk een relatief en te vaak gebruikt woord, maar u zal toch echt even moeten inschakelen om mijn woorden daarna hier in het reactie venster te kunnen beamen. En ik duld geen tegenspraak. Of miere(n)neukerige opmerkingen over wat er misschien niet zo heel geslaagd aan was (wat ik me sowieos niet eens voor kan stellen maar er zijn types die denken dat ze ook een zinnige bijdrage kunnen leveren door lomp danwel ongefundeerd uit de hoek te komen). Zeker niet van mensen die zelf nog nooit 1 frame televee voortgebracht hebben. Dus dan weet u dat. Alvast.

Woensdag 21 november vanaf 19.25 op Nederland 2.
Dan zit u dus voor de buis.
(en Harm zit morgen, dat is dus dinsdag 20 november, in DWDD om het geheel nog een beetje te hypen. Niet dat we dat na dit postje nog nodig hebben, er lezen tenslotte veel meer mensen dit log dan dat er kijkers van DWDD zijn, maar toch ook best wel leuk)

En ohja. Hier vindt u alle uitzenddata op een rijtje, zodat u de andere 6 afleveringen ook niet kan missen. Plus een beschrijving van waar u zich zoal op kunt verheugen. Via diezelfde link kunt u waarschijnlijk vanaf volgende week ook nog gratis zelf het Italiaans proberen onder de knie te krijgen, zodat u nog harder kan lachen om de taalstrubbelingen van onze Talenwondertjes.
Enjoy!

Reacties op something beautiful will come your way

claverklaring 19/11/2007 | 22:55 uur
Something Beautiful - Robbie Williams
 
Iver 21/11/2007 | 21:15 uur
Leuk programma !!
Actief en informatief !
Laten wij ook maar eens een italie reisje gaan maken, en dan ben jij mijn gids ik verdwaal echt hoor !
 
Si, mi e piacuto tanto... nonostante il fatto che Harm e Wouke non abbiano pututo parlare italiano nel DWDD.
Ma che bella lingua! Che bel paese!
 
cockie 23/11/2007 | 18:12 uur
Harm zat ook in "De tv draait door...." :-)
 
test 23/11/2007 | 19:07 uur
test
 
nee 23/11/2007 | 19:08 uur
jaja
 
Plaats jouw reactie