Mijn weblog

Soon on a log near you...

Claire
12/09/2002 | 23:25 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Naar aanleiding van het vorige postje is het misschien leuk (en anders lees u maar ff niet mee) om alvast vooruit te kijken naar de voorstellingen waarover u alhier een mening kan verwachten. Oftwel; begin augustus toog ik naar het kantoor van de Amsterdamse Uitlijn om kaarten te bemachtigen voor de volgende voorstellingen in mijn favo theatertje.

Teer - Droog Brood

Stuk- Sanne Wallis De Vries

Oudejaars 2002 - Lebbis & Jansen

Niemandsland - Stef Bos

Festen - De Ploeg

Uw Betrouwbare Partner in Cabaret - Jeroen van Merwijk

Puin - Schudden

Tijdelijk Tekort Aan Chronisch Geluk - Maarten van Roozendaal & Egon Kracht

Mix - Klaas

In de Gloria - Kees Torn

Vuur - Lebbis

Freefight - Najib AmhaliDusch.

Dan weet u dr vast van.

Reacties op Soon on a log near you...

odette 13/09/2002 | 00:19 uur
Ik zie u graag naast mij bij het In De Gloria Gevoel van Chronisch Gebrek Aan Geluk. (tijdelijk dan)
 
roelof 18/09/2002 | 17:25 uur
Ik was effe aan het doeken en vond deze http://www.dekleinekomedie.nl/details.aspx?id=451&date=2002-10-14 ook nog... Heb ze een tijdje geleden in in spijkenisse gehoord op een festival. wel appart, maar toch leuk...

Hoe zit het met die rangen eigenlijk daaro (ik wil natuurlijk altijd iets vooraan hebben beetje in 't midden en zo)... Jammer dat het op maandag is, dan heb ik al wat anders...
 
Plaats jouw reactie