Mijn weblog

Twee Duizend Twee

Claire
31/12/2001 | 14:41 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Eenendertig december. Tsja.

De balans opmaken, plusjes en minnetjes tellen, dikke vette streep eronder en dan een schone lei. Nieuwe ronden, nieuwe kanschen, nieuwe prijzen. Zegt men. In de praktijk betekent het meestal goon op de oude voet doorsukkelen met waar je gebleven was op 31 december om 23.59u.

Ik doe over het algemeen niet aan overpeinzingen over het afgelopen jaar en aan goede danwel foute voornemens komen er bij mij eigenlijk ook niet in. Ik zie altijd wel wat het jaar me brengt. Maar voor 2002 heb ik maar liefst drie dingen die er nou eindelijk maar eens van moeten komen. Niet dat het nieuwe ideen zijn. Want die drie dingen neem ik me minstens 1x per maand voor en beloof mezelf heilig dat het echt gaat gebeuren! En wel NU!! Niet dat ik eerder geen pogingen ondernam, maar die mislukten steeds jammerlijk. Door mijn eigen lieverluidanmoe instelling, domme pech of andere nietterzakedoende redenen.

Dusch.

Mocht u mij volgend jaar zo rond eind december tegenkomen, vraag dan even of het gelukt is.

Want als 2002 een beetje meezit

1. heb ik eindelijk een schappelijke woning in amsterdam gevonden (mocht u iets weten; ik ben immer mailbaar)

2. ben ik in het gelukkige bezit van een rijbewijs en bijbehorende automobiel

3. en zal ik net zo snel op uw mail, msn en icq reageren, maar dan zonder tikfoutenDan weet u er vast van!

Prettige jaarwisseling!

Reacties op Twee Duizend Twee

JW 31/12/2001 | 14:46 uur
Jij ook een prettige jaarwisseling en uiteraard een goed 2002! See you next year...
 
Plaats jouw reactie