Mijn weblog

twister i shouldn?t have trusted you

Claire
24/05/2005 | 10:47 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Oh sorrie hoor.
Nu is het al weer dinsdag. Het gaat ineens ook allemaal zo snel.
En ik moest dus nog een stukje schrijven over die MegaTwister.
En dat terwijl Twister het 'reserveplaatje' was. Ofwel, die had ik erbij geplakt omdat ik 8 een mooier aantal plaatjes vind dan 7. En die kleurtjes fleurden de boel een beetje op.
Dus jullie willen niks weten over dat geheimzinnige knopjesding, of over mijn nieuwe blender (ik heb een blender!!). Een dagje varen of een lege fles rose is blijkbaar ook niet interessant genoeg. En iedereen liet de contrabas en mijn vrienden Thomas en Paul ook links liggen. Belachelijk natuurlijk.
Maar goed.
Jullie houden dus van Twister. Zelf weten.

Zelf vind ik Twister namelijk best wel stom.
Dat komt natuurlijk omdat ik helemaal niet lenig ben. En sportief ook niet. Dus ik ben als eerste af bij Twister.
En bij de Twister die je op het plaatje ziet, deed ik al helemaal niet mee.
Wat zegt u? flauw? kinderachtig?
Tuurlijk.

As if u op een koude, winderige, miezerige bevrijdingsdag, met slaapgebrek en een lichte kater, op van die veels te harde bonbonkbonkbonkmuziek met nog 500 wildvreemden in allerlei bochten gaat staan wringen. En dat er dan van die net iets the enthousiaste studentenmeisjes staan te roepen dat het toch echt 'hawwwstikke leuk' is om mee te doen. Vanwege een of ander record waar u niks mee te maken wilde hebben in the first place. En zelf doen ze dan niet mee.
Dat zal ook niet voor niks zijn. Denk ik dan.

Ik maakte goon een plaatje van dat grote lege Twisterveld omdat dat er leuk zag. Toen er vervolgens inderdaad 500 (of meer) mafkezen Twister op gingen doen, haakte ik snel af. Ook vanege die stomme bonkbonkmuziek.
En is er dus eigenlijk helemaal geen verhaaltje over Twister.
Best wel erg, eigenlijk.

Maar er is ook goed nieuws. Want ondertussen beleef ik wel allemaal andere, nieuwe avonturen. Met en zonder plaatjes.
Dus die leest/ziet u binnenkort. Als ik weer even uitge-avontuurt ben.
Hang in there!

Reacties op twister i shouldn?t have trusted you

claverklaring 24/05/2005 | 10:59 uur
Ridiculous Thoughts - The Cranberries
 
Merel 24/05/2005 | 17:22 uur
http://www.dance4life.nl/article.php?lang_id=1&s=4life&m=76&type=article&id=128

1539 mensen dus :-)
 
johanneke 25/05/2005 | 09:20 uur
maar niemand zegt toch dat het verhaaltje over de zee niet mag? aah toe?
 
SillyCrazyMe 25/05/2005 | 10:04 uur
Toch best een lang stukje voor een foto waar je eigenlijk geen verhaaltje bij hebt ;-)
 
Ruben 03/06/2005 | 11:08 uur
Ik heb nog nooit Twister gespeeld. Mijn vrienden zijn dan ook saai, net zoals ik.
 
Plaats jouw reactie