Mijn weblog

Vacanciones Pequeno

Claire
30/10/2002 | 00:24 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Of u het nou wilt of niet, u gaat het weer een paar dagen zonder verse postjes van mijn hand stellen.

Ik ga er namelijk weer es ff tussenuit. Ditmaal gaat de reis naar mijn favoriete Europese stad; Barcelona! Ole & Hoera dusch!Ik ben maandag weer terug, maar met een beetje tegenslag zult u niet meteen op die dag een uitgebreid verslag van mijn catelaanse avontuur lezen. Want het reisje naar de zon (okee, er zijn wat wolken maar kijk es naar die temperatuur!) is niet de enige non-postingreden. Mijn beeldscherm vertoont namelijk weer es kuren en dus moet in mijn afwezigheid meteen mekkie even naar de dokter.

Dusseh..adios, en hopelijk hasta pronto!

Reacties op Vacanciones Pequeno

San 30/10/2002 | 10:38 uur
Ha, mijn gafas de sol kan zo te zien ook mee! 8-)
 
odette 30/10/2002 | 16:29 uur
Joehoe! Vergeten jullie mij niet in de koffer te stoppen? Want bij gebrek aan log kan ik u melden dat Claver niet alleen gaat. Ha! ( en van wie was dat liedje ook alweer:" no more fear of flying"?)
 
Sophia 30/10/2002 | 18:42 uur
Mmmm soy celoso de ti..que cita formidable..hasta pronto.
 
Plaats jouw reactie