Mijn weblog

Veroniclaver, vervolg

Claire
23/10/2002 | 11:43 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Oh.

toch niet.

Reacties op Veroniclaver, vervolg

claver zelf 26/10/2002 | 10:36 uur
Beste raymond,

Misschien heb je de inhoud van mijn stukje niet goed tot je door laten dringen of begrijp je niet helemaal wat ik bedoelde. Juist reacties zoals die van jou maken me verdrietig en eigenlijk ook een beetje boos. Omdat ik niet Veronica ben. Ik ben geen beleidsmaker. Jij als Veronicafan zou je onderhand moeten realiseren dat iemand die een programma maakt geen fuk te zeggen heeft over hoe de programmering, maerketing of het beleid van een zender eruit ziet. Ik werk goon voor een produktiemaatschappij en maak itempjes. Of verkeerde je in de veronderstelling dat bv. de redacteuren van RTLBoulevard ook iets te zeggen hebben over wanneer Baantjer word uitgezonden? Juist.

Uit het door jou geknipte stukje van het AD (...) "Dat de ondernemingsraad, die het circa 200 koppige Veronica-personeel vertegenwoordigt, begin deze week het vertrouwen in het bestuur onder leiding van Willem van der Meer de Walcheren, heeft opgezegd"(...).

Dat nieuws kwam bij ons op de redactie (die waarschijnlijk ook onder dat 200-koppige Veronicapersoneel valt) ook als de spreekwoordelijke donderslag bij heldere hemel. Ik persoonlijk wist van geen opzeggen.

Wat ik mijn postje van afgelopen woesndag dus wilde zeggen is dat ik gewoon graag mijn werk wil doen; een leuk programma maken. Dus ik stel voor om jouw 'reactie' (die ik overigens in iets ander bewoordingen al bij Michiel had gelezen) goon naar het Veronicabestuur (op de 'sGravelandseweg te Hilversum) te sturen. Zij kunnen er vast meer mee dan ik. Succes!

groet,

claver
 
Raymond Pel 26/10/2002 | 14:03 uur
Beste Claver,

Bedankt voor je snelle reactie.

Nu denk ik dat jij mij verkeerd begrepen hebt. Ik benadruk in mijn posting, dat ik het programma KINK TV juist erg leuk vind, en geef gewoon mijn mening als Veronicafan over de zender in het algemeen. Daarbij is het helemaal niet mijn bedoeling om JOUW op de programmering/het beleid aan te spreken. Geenszins is daar sprake van. Mocht je het wel zo gevoeld hebben daarvoor mijn excuses.

Mijn betoog was meer gericht aan de beleidsmakers in Hilversum. Dit soort weblogs als dat van jouw, zijn toch een platform waar mensen hun reacties kunnen geven op zaken die jij op je weblog aankaart?

Nogmaals, KINK TV vind ik erg leuk, vooral nu Co en Kristel de presentatie doen.

Buiten dat, in jouw stukje kon ik merken dat jij ook niet echt tevreden bent over de rest van de Veronicaprogrammering. En wat dat betreft ben ik het volledig met je eens, vandaar mijn reactie.

Dat mijn reactie toevallig ook in bijna dezelfde bewoordingen op het weblog van Michiel Veenstra staat, kan ik niks aan doen. Ik weet niet of het precies dezelfde mensen zijn die op jouw weblog en dat van Michiel komen. Ik beschouw jullie beider webloggen dan ook als compleet onafhankelijk van elkaar in die zin.

Hieronder plak ik nog even een stukje uit jouw tekst, waarin duidelijk naar voren komt dat jij ook niet echt gecharmeerd bent van Tease en Men's Talk.

Ik hoop dat ik nu wat meer duidelijkheid heb gegeven. Het is echt geen aanval op jouw. Het is een 'woordelijke aanval' op de beleidsmakers in Hilversum.

En wat betreft het sturen van mijn commentaar naar Veronica zelf aan de 's Gravelandseweg, dat is al twee keer door mij gedaan. Sterker nog, ik heb mijn commentaar/kritiek tot twee maal toe aan alle Rayonhoofden van alle Veronica Rayons in den lande gestuurd, waarop ik maar 1 reactie kreeg van 1 Rayon hoofd. Ook heb ik 2 maal iets naar de Vereniging gestuurd, waar ik ook niks op gehoord heeft. De communicatie naar de leden toe zou ook beter kunnen. Maar weest niet bevreesd, ook daar spreek ik JOUW geenszins op aan.

Met vriendelijke groeten,

Raymond Pel, Veronicafan, Leeuwarden.
 
Oksana-wu 25/11/2007 | 12:23 uur

 
Vere-mu 25/11/2007 | 12:24 uur

 
Kiddo-zv 10/12/2007 | 01:44 uur
 
Plaats jouw reactie