Mijn weblog

we?ll find a little wedding chapel

Claire
30/01/2005 | 15:31 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ik wil u even attenderen op een tv-programma.
(neehee, nu niet meteen denken dat ik mezelf zit te pluggen. Ik heb er niks mee te maken! Echt waar niet! Helaas, deze keer.)
Het gaat om een programma van de net geheel gerestylde Vlaamse zender één.
Het programma heet Wit in Vegas.

Het idee van Wit in Vegas is als volgend: Acht stelletjes reizen van Key West in Florida naar Las Vegas in Nevada. In acht afleveringen doorkruisen ze de zuidelijkste staten van Amerika. Het setje dat het meest van elkaar weet, alle lollige opdrachtjes het best uitvoert en niet voortijdig wordt weggestemd door de medekandidaten, neemt in Vegas de onderweg verzamelde bruidsschat in ontvangst en wordt in de echt verbonden. Yihaa.
Een soort van Peking Express meets Ontdekjeplekje meets Love Letters. En dan op z'n Belgisch.

Ik vind dit een leuk programma. Buiten het feit dat die gekke Marcel Vanthilt het presenteert (kent u em nognognog? Old skoel MTV!) is het gezellig vormgegeven, krijg je mooie plaatjes van amerika te zien en zit er in ieder geval 1 ram-irritante kandidaat in voor de ergenisfactor (televisiematig gezien natuurlijk erg belangrijk voor het medeleven thuis op de bank. vind ik). Daarbij zijn de opdrachten die de kandidaten moeten doen van een soort ouderwetse knulligheid.

In de eerste aflevering moesten bijvoorbeeld een paar nietsvermoedende floridaiaanse oudjes (incl roze permanentjes!) aan de hand van fotoos van de kandidaten uitzoeken wie bij wie hoorde. Zonder dat ze er ook maar enige invloed op konden uitoefenen, werd het stelletje met de minste stemmen al meteen op de nominatie gezet om naar huis te gaan. Het duo met de meeste stemmen mocht daarop gaan snorkelen bij een onbewoond eiland maar de anderen moesten daarna in het bloedhete Key West zoveel mogelijk toeristen in een fietstaxi vervoeren. Na 4 uur zwetend rondfietsen zonder doel hadden ze met zn 12-en maar liefst 1000 hele euros verdiend.
1000 euro. Met zn 12-en. Briljant.
Ik wou dat ik het zelf verzonnen had.
En dan zeg ik nog even nisk over het spel waarbij ze vis moesten vangen. dat was ook lollig.

Wit in Vegas wordt elke maandag uitgezonden rond 21.00. Op één dus.
Ik stel voor dat u gaat kijken.
En mocht bovenstaand verhaal u niet hebben overtuigd: morgen zit er een Elvis look-a-like in! Dat zag ik heus wel in de vooruitblik vorige week.

Zo. dat is dat.
En nu ga ik eens bedenken waar ik moet zijn voor de Nederlandse versie van Wit in Vegas.
Dat lijkt me ineens heel erg belangrijk voor mijn carriere enzo.

Reacties op we?ll find a little wedding chapel

claverklaring 30/01/2005 | 15:31 uur
Lets Go To las Vegas - Faith Hill (http://www.cowboylyrics.com/lyrics/faith-hill/lets-go-to-vegas-6059.html)
 
bouws 30/01/2005 | 19:20 uur
talpa, dacht ik zo. kan die de mol het gelijk met z'n voetbalwedstrijden door het versatelpijpleidinkje persen. (dit programma lijkt me vermakelijker dan een voetbalwedstrijd overigens. en veel goedkoper, maar daar heb ik geen verstand van natuurlijk.)
 
willem 31/01/2005 | 10:09 uur
ik weet nog wel een koppel die wel mee willen doen.
Ze zijn alleen al getrouwd maar dat hoeft niemand te weten toch????
 
peet 31/01/2005 | 18:32 uur
count the tuukies maar in! allevier!
(hebben we meteen een getuige, dat was je uiteindelijk toch al sinds beusichem:-))
 
KatYo 31/01/2005 | 18:44 uur
Voor je trouwcarriere of voor je gekkespelletjesverzincarriere?
 
tarep 31/01/2005 | 21:42 uur
Ha die claver, ik las je tvtip, zit te kijken en het is echt leuk! Haha, weer een geweldig tvprogramma en dat zomaar bij de publieke omroep. Dank! Mijn maandagavond heeft weer een doel.
 
Plaats jouw reactie