Mijn weblog

we're just ordinary people

Claire
14/05/2009 | 18:31 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Och ik had toch zo een leuk stukske getiept over Het Megapiraten Festijn. Over dat dat dus geen feest is waarbij iedereen zich verkleed als een piraat, maar een hele grote tent waarin mensen bijelkaar komen om te luisteren en te kijken naar artiesten wiens plaatjes gedraaid worden op piratenzenders.

Het ging er over dat ik dus heel veel liedjes die op piratenzenders gedraaid worden best wel leuk vind, dat ik hou van meezingen met liedjes waarbij het na 2 woorden al duidelijk is dat het gaat over een liefde die niet te krijgen is, een liefde die zojuist de hielen heeft gelicht of zich juist net heeft gemeld en nou ja, u kent t genre wel. Het ging over dat ik best wel wat mensen ken die hun neusjes ophalen voor het zogenaamde levenslied en de uitvoerders ervan; mensen die liever naar muziek zonder tekst 'luisteren', die liever meezingen met ingewikkelde teksten van een depressieve ongewassen puber of een ouwe man die zelf ook nog steeds niet weet waar t leven over moet gaan, of mensen die ergens in de tijdslijn van hun leven hebben besloten dat liedjes in je eigen taal bij voorbaat al niks kunnen zijn. Maar dat ik gelukkig ook vrienden heb die overzichtelijke piratenmuziek wel op prijs stellen.

En daarna had ik dan een heel betoog over dat ik denk dat mensen die fronsen bij het vernemen van het bestaan van het Mega Piraten Festijn eigenlijk goon bang zijn. Want zij zijn namelijk in de minderheid. Omdat op het Mega Piraten Festijn goon De Meeste Mensen zijn. De Gemiddelde Nederlanders dus. En dat het dus egenlijk wel ergens soort van jammer is dat het nooit De Meeste Mensen zijn die uiteindelijk bepalen wat er in de media komt. Terwijl De Media juist wel heel graag wil dat De Meeste Mensen naar hen kijken en luisteren. En dan had ik daar heel veel zinvolle argumenten en filosofieen bij.

Maar goed, dat ging dus even niet door want ik dacht dat ik dat stukske bewaard had. En toen kon ik het niet vinden. Dus nu heb ik het zo half en half gereproduceerd. Maar ja, daar heeft u niks aan.
Sorrie maar weer es.
Ter compensatie hoop ik volgende keer iets te melden over waarom trouwen zo gek nog niet is.

Reacties op we're just ordinary people

claverklaring 14/05/2009 | 18:57 uur
Ordinary People - John Legend
 
Plaats jouw reactie