Mijn weblog

well i guess it would be nice if i could touch your body

Claire
06/10/2005 | 22:36 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Misschien komt het wel omdat het eigenlijk toch nog best bijzonderder was dan ik in eerste instantie dacht; dat kaartje en die polsbandjes. Misschien komt het omdat ik Paradiso nog nooit zo heb voelen ontploffen als toen hij gisteren dat podium opkwam. Het kan ook aan de nieuwe leidjes, die wonderwel aanstekelijk klonken, hebben gelegen. En dat er daar eentje van over Elvis gaat. Of juist aan de oude hits en andere rarities (een beatlesnummer!) die ie zong. Denk niet dat het lag aan die suffe blonde doos die de hele tijd zo nodig tegen de jongen naast haar moest praten waardoor ik soms wel een hele minuut van uitzicht verstoken bleef. (ik heb daar wat van gezegd, ja)

Maar het kan best te maken hebben met de bekken die ie trok en de grapjes die ie tussen de nummers door maakte. Of aan het feit dat iemand mij verteld had dat je geen fotos mocht maken en ik dus uit alle macht probeerde alles in mijn eigen geheugen op te slaan in plaats van de geheugenkaart van m'n camera omdat ik die niet bij me had. Wellicht kwam het wel gewoon omdat de leden van zijn band de uitstraling van een opgedroogde ui hadden. En niet te beschrijven saai waren. Who knows.
Wat de oorzaak ook is. Maakt geen fuk uit eigenlijk.
Want.


Robbie Williams is echt de meest sexy man die ik ooit op een podium heb zien staan. DAMN!
robbieparadiso.jpg(Het is wel doorslaan om nu te concluderen dat hij de opvolger van Elvis in zijn soort is. Zeker naar aanleiding van bovenstaand redelijk onoverzichtelijke telefoonfotootje. Maar who cares. Ik hou erg van doorslaan. Dus daar komt ie, statement van de week: Robbie Williams is De Opvolger Van Elvis. Zo sexy is ie! Ha! )

Reacties op well i guess it would be nice if i could touch your body

claverklaring 06/10/2005 | 22:39 uur
Faith - George Michael
 
07/10/2005 | 10:09 uur
ik geloof u op uw woord....ik heb meer vertrouwen in de harde schijf dan in deze foto.... ziet iets wazigs ;-)
 
Leugenaar 07/10/2005 | 10:34 uur
Pfoe.. je hebt mij overduidelijk nóóit zien optreden...
 
hansb 07/10/2005 | 18:53 uur
ach, Robbie W, Robbie W, ik weet het niet, ik wil je best op je woord geloven, maar ik ken je althans dit blog nog maar net, nou ja, hij croont wel lekker, dus misschien heb je gelijk.
 
hansb 07/10/2005 | 18:56 uur
tik ik verd%#@#$ m'n eigen URL verkeerd in, slordig slordig, bij deze dan de juiste.
 
Petra 08/10/2005 | 09:01 uur
Jij wel...
 
peet 08/10/2005 | 13:22 uur
Ik vind 'sexy' het meest overschatte woord van de week!
 
San 10/10/2005 | 22:55 uur
Nou, inderdaad zeg, steeds hetzelfde zeggen gaat behoorlijk vervelen.
 
Bonky 11/10/2005 | 12:05 uur
Nou, ik vind het ook want ik wist dat al. Daar kwam ik namelijk achter toen voor de 42e keer kwijlend de Swing when your winning-dvd keek.
 
Richard 16/10/2005 | 14:28 uur
Hehe, je hebt gelijk hoor.. en het was goed vol te houden in Paradiso :)
 
cockie 17/10/2005 | 14:43 uur
Ik vond hem bij Paul de Leeuw ook errug leuk ja.
 
ceebee 20/10/2005 | 20:13 uur
foute mannen zijn errug lekker. Daarbij doet hij aan zelfspot, daar scoor je bij mij flink mee.
 
Plaats jouw reactie