Mijn weblog

wir sind die hollander wir kommen mit sien allen

Claire
20/06/2006 | 00:15 uur
in de categorie De wereld volgens

 


19.21
"Wel mooi hier he? Schwarzwald enzo."
- Ja, maar ik vind het dus wel erg ver, dat hele Titisee. 7 uur rijden is echt niet nromaal meer!
"Klopt. Het is eigenlijk even mooi als het ver is."


11.09u
"Ja. Is inderdaad best wel een leuk tentje. En makkelijk hee! Je ritst de verpakking eraf, gooit em omhoog en boem! hij staat. Echt 2 seconden! Maar dan echt. Het in deze keiengrond stampen van de haringen duurde 5x zo lang. Dus ik ben alleen een beetje bang dat ter compensatie het opvouwen wel 2 uur gaat duren."
16.55u
"STUTTGART IS VAN OOOONS OLEEE OLEEEEEE! STUTTGART IS VAN ONS OLEEEE OLLEEEE! WIIJIJIJ WIIIIIIIILLEN TIETEN ZIEN WIJ WILLEN TIETEN ZIEN!!!!KAMPIOOOONE KAMPIOOOOONE!! DAAAAR MOEOEOOEET EEEEEN PIEMEL IN!!! WWWWEEEEEEE ARE THE CHAMPIOOOOOOONS !! HEEEEEEEYYYYY MENNNN HEEEEEYYYY MEN, HEYHEY HEYHEYHEYHEYYYYYMENNNNN WIR SIND DIE HOLLLLLANDEEEEER WIT KOMMEN MIT SEIN ALLEN WE KOMEN LEKKER KNALLEN! LALALAAAAAAAAAALALALAAAAA !!!! OLLEEEEHEEEOLEEEHEEOLEEEEHEEE!!!"


23.45u
"Ik weet niet hoor, met dat BvD. Ik versta er geen fuk van, wat ze allemaal zeggen. Alleen de instarts zijn te verstaan."
- Ja maar dat is toch ook het belangrijkste? San marco aan het woord!
"Hmm. Ik wacht goon op Rowwen Heze. (...) Zeg. wat duurt dit trouwens lang ook. Is het nu comercial break eigenlijk of zijn we op zwart gegaan vanwege onweer? Wat een onduidelijkheid allemaal!"
- Geen idee. Ik weet ook niet meer waar het over gaat. Dit is saai. Is de bar al open?


05.12
"nou, en zo is het dus ook op wintersport zeg maar. Ja, de apres-ski dan dus he."
- Oh. Nou, ik vind dit wel lachen, maar ik zie dat de volgende ochtend vroeg opstaan om met een board een berg met sneeuw op te gaan helemaal niet zitten. Ik drijf dan toch liever op zo'n tijdstip mijn tent uit van de hitte. janee, geef mij maar Titisee!
06.43
"Ja joehoe!! Gutentag!! Of gutemorgen eigentlich dan he? Konnen sie uns bringen nach camping Weihenhof? Nein? schade zeg! hahaha! Heissen sie veilleicht Talpert? hahaha! Auch kein Derrick dus? hahaha! Ok. Es ist fur jeder besser als wir nu ein taxi anrufen denn. Oh das gehen sie nu tun?jaja danke sehr! Tjuus hoor"


Reacties op wir sind die hollander wir kommen mit sien allen

claverklaring 20/06/2006 | 00:17 uur
wir sind die hollander - Geer, goor & Froger
 
Robtheblob 20/06/2006 | 09:08 uur
Die tent! Da's zeker gewoon plastic he?
(als niet, zou het een geweldige uitvinding zijn)
 
Kiek 22/06/2006 | 16:08 uur
Die tent, die heb ik ook! Ik kan hem sinds vorige zomer al opvouwen in 1 minuut. Die van mij is zonder mooie blommen en is uit de oude lelijke collectie, met viesrood en foutoranje.

Fijne impressie hoor!
 
Plaats jouw reactie