Mijn weblog

your lips move but i cant hear what youre sayin

Claire
13/09/2008 | 12:48 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Oh en nog es even wat.

Ik krijg met enige reglmaat klachten over het feit dat erhier iet te reageren valt.
maar dat komt door een hele strenge spamfiler die ik niet uit wil zetten anders moet ik de hele dag mailtjes over penisvergroters en andere wantoestanden wegklikken.
Ik heb natuurlijk wel iets beters te doen.

Dus mocht u er een mening op na houden over het geschrevene op deez' log en u krijgt een melding dat het niet mag of kan, stuur mij dan even een goone mail waarin staat met welke naam en mailadres u uw mening probeerde te ventileren. Dan kijk ik ff of u op de spammerlijst terecht bent gekomen en verhelp ik dat even.
Hoop ik.


Reacties op your lips move but i cant hear what youre sayin

claverklaring 13/09/2008 | 12:56 uur
Comfortably Numb - Pink Floyd
 
Plaats jouw reactie