Mijn weblog

Zeedee of Luf

Claire
23/01/2003 | 02:04 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Joechei!! 'ze' hebben weer een brand-een-cd-en-stuur-em-naar-a-complete-stranger-actie! En deze keer staat ie in het teken van (anti-)Valentijsdag.

Dat hele Valentijnsdaggebeuren is natuurlijk een totaal zoetsappig, commercieel gedoe als je niet op iemand bent. Of erger: als niemand jou de leukste van allemaal vindt. Als er wel iemand op jou is en diegene stuurt je ook nog (al dan niet virtuele) post of andere leuke attenties op die dag in februari, dan is Valentijnsdag ineens 'toch wel een leuke traditie'. Tenminste, zo werkt het voor mij. Daar doe ik verder niet hypocriet over.
En daarom doe ik, net als met hun sintactie ook weer mee met deze ronde.
Weet ik tenminste zeker dat iemand op me is, dit jaar.

en oh ja:
De Vorige Keer had ik het een beetje verkeerd begrepen. Toen heb ik goon een Leuk Plaatje gekopieerd en opgestuurd. Maar het bleek de bedoeling allerlei verschillende nummers bijelkaar te zoeken. Zelf kreeg ik toen iets wat me eigenlijk niet zo kon bekoren. Een plaatje krijgen is altijd leuk natuurlijk, maar hier kon er niks mee. 't Was iets met dance-achtig houseloungegedoe. Waarschijnlijk beledig daarmee allerlei muziekstromingen en hun liefhebbers maar ik heb goon geen idee waar ik de volgende nummers in kan delen:
Losing My Edge - LCD Soundsystem
Love Is Stronger Than Pride - Michael Mayer
Bobscare - Bad Mice
Theme for Great Cities - Simple Minds
Silver Screen Shower - Felix da Housecat
Rippin' Kittin - Golden Boy ft Miss Kitten
Trip To The Moon part 1+2 - Acen
Instrumental B - My bloody Valentine
Cocaine Sex - Renegade Soundwave
All Got Our Runnin's - The Streets
La Rock 01 - Vitalic
Children of God - Swans

Reacties op Zeedee of Luf

luuk 23/01/2003 | 15:52 uur
beetje laat, maar mooie leej!!
 
bert 24/01/2003 | 00:25 uur
Gok: Was dat 'Leuk Plaatje' soms Los Super Seven?
 
Plaats jouw reactie