Mijn weblog

zie de toppen zwaaiend gaan

Claire
22/08/2008 | 16:30 uur
in de categorie De wereld volgens

 Inmiddels is het oog van de 'tropische storm' over de city gewaaid en fluit de wind om het hotel als nooit te voren. De regent klettert al uren op het raam.
Volgens de nog immer lachende receptionist (die toevallig met zo'n plastic ripcord de glazen voordeuren aan elkaar vast aan het maken was), kan je morgen echt heus wel weer de straat op. En toen ik vroeg of er dan toch echt niks normaals te eten was in de buurt ("no meddem, all is close!", waarmee ie dus 'gesloten' bedoelde en niet 'dichtbij') was er net een windtilte; het zogenaamde oog van de tropische storm.
Hij keek naar buiten en zei dat misschien 'medonnels' 2 minuten verderop wel open zou zijn en dat het nu wel even veilig was om naar buiten te gaan. "But be caleful coz wind can come any minute from diffelent side!" lachte hij er achteraan.
maar mooi dat ik dus geen happy meal ben gaan halen.

Want ten eerste weet ik niet of de chinese 2 minuten bijvoorbeeld hetzelfde is als een Brabants kwartierke of misshcien 2 australische minuten (daar is namelijk ook vanalles 5 minuten of just two blocks en ben je vervolgens 3 uur onderweg enzo. En dan waait het geeneens keihard) En ten tweedde zou het natuurlijk net zo zijn dat terwijl ik in de Mac sta, het oog voorbij is en je helemaal niet meer naar buiten kan tot morgenochtend. En dan zit ik de hel eancht dubbele cheeseburgers en nuggets te vreten en te veranderen in Morgan Spurlock. Nou, ik blijf wel binnen.

Ondertussen heb ik dus best wel honger. Ik heb vanmorgen ontbeten met een grande latte en een donut en wel wat ingeslagen bij de 7/11, waaronder een zakje met chinese tekens dat kraakt en waarvan ik vermoedt dat het kroepoek is want er staat een grote garnaal op. Maar ik heb inmideels zon honger dat ik er niet aan mkoet denken om dat nu open te maken.
En ik moet steeds aan Dennis van der Geest denken.
Sinds ik hem met een serieus gezicht over gezonde echt chinese voeding hoorde praten om em vervolgens een pakje aanmaakvoer te zien openrukken, vind ik hem keistom.
maar allememachies wat zou ik er inmiddels wat voor geven om nu een reus met een pakje oplosnoedels voor de deur te zien staan.
De waterkoker heb ik al.


Reacties op zie de toppen zwaaiend gaan

Tjarko 27/08/2008 | 19:32 uur
Nou heb ik bovenstaand verhaaltje helemaal niet gelezen maar dit is gewoon om even te kijken of ik nu eindelijk eens een keertje kan reageren hier :-)
 
Tjarko 27/08/2008 | 19:34 uur
Even testen hoor..
 
Plaats jouw reactie