Mijn weblog

zomerstopvulling II

Claire
30/07/2003 | 22:53 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Joechei! Heb mijn persoonlijke zomerstopvulling gevonden!
Afgelopen zaterdag viel ik soort van midden in de eerste aflevering en vandaag bleef ik tijdens het zappen zowaar bij de tweede ronde hangen. Zouden de tv-goden mij iets duidelijk willen maken?
Kan vooralsnog niet echt een lijn in het uitzendschema ontdekken, maar het tweede seizoen van Fame Acadamy (BBC1) is nu al een hit op mijn teevee!


(oftwel; 't is in ieder geval beter dan de driehonderdduizendvierentwingste herhaling van een het twaalfde seizoen 'Roseanne')

Reacties op zomerstopvulling II

karin 31/07/2003 | 10:27 uur
Nog nooit gezien...zal 's n keertje kijken...als ik mezelf kan weghalen van de laptop, of bij mooi weer terras...:-)
 
karin 31/07/2003 | 10:28 uur
P.S Ik heb Ben Harper ook ontdekt! Heel toffe muziek!
Heeft in principe geen bal met het stukje te maken maar wilde ik toch ff kwijt! Doei,K.
 
Ellen 31/07/2003 | 18:18 uur
ja! Ik heb het ook al twee keer gezien! Sommige mutsen kunnen ECHT niet zingen. De keuze van de nummers vind ik ook een beetje truttig. Maar ik vind het absoluut een leuk programma. Ik voorspel dat het "the camera loves you"-meisje gaat winnen (van de 1e aflevering) De jongens zien er allemaal enorm Engels uit met gestyled haar. (beetje Robbie Williams achtig).
 
Lea 13/08/2003 | 15:29 uur
Inderdaad. Ik viel ook toevallig vorige week woensdag midden in de uitzending van Fame Academy II en ik ga wel proberen woensdag's en zaterdag te kijken. Moet zeggen dat ik sowieso veel programma's van de BBC veel leuker vindt dan de Nederlandse tv. Enne ik denk dat die Paris wel een heel goeie kans maakt.
 
Plaats jouw reactie