Mijn weblog

cd van mij, cd van mij

Claire
16/03/2004 | 00:01 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Hee daar! Figuren bij Warner! Wat nou de cd-verkoop loopt terug?
Dat kan helemaal niet! En anders heb ik die hele verkoop de afgelopen 2 weken eigenhandig en in m'n ganse eentje opgekrikt.
Dat kan goon niet anders. Niet als het aan mij ligt.
Ik ben niet principieel tegen downloaden ofzo, ik vind het alleen teveel gedoe. (ja bladiebla mac...limewire...zelden vinden wat ik wil vinden)
Ik brand soms wel eens een zeedeetje van iemand (dat schijnt nog te mogen ook voor eigen gebruik enzo), maar da's meestal als ik toch niet van plan was om 't zelf te kopen (ik noem een Justin Timberlake). Sommige muziek is goon handig voor de heb.

Daarbij vind ik het goon leuk om cd's te kopen. Lekker een beetje in die bakken rommelen enzo. En om te hebben zijn ze ook leuk, cd's. De teksten zijn dan tenminste altijd fijn bijdehand (geen teksten in de inlay is vette rip-off) en al die verschillende kleuren hoesjes staan ook gezellig in de kast. Wat dat betreft hadden ze die cd's toenderdertijd ook wel ietwat groter mogen ontwerpen. Dan had ik nu ook een veel beter zicht op de volgende voorkantjes
Geen van bovenstaande titels kostte meer dan 15,99. De meesten waren zelfs onder de 10 euro.
Dus nu niet meer piepen daaro in die muziekbizz en goon weer leuk de nederlandse bandjes een plaat laten maken. En die dan voor een paar euro minder dan 21 euro aanbieden. Op planet claver is goedkoop geen duurkoop.

Reacties op cd van mij, cd van mij

Plaats jouw reactie