Mijn weblog

enige en algemene kennisgeving

Claire
28/09/2003 | 16:11 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Mocht u mij ondertussen ook op MSN gemist hebben: dat klopt. Ik was er heus wel, soms. Maar MSN doet raar. Of nou ja..raar..MSN is soort van overleden.
Want bij donderdagavond bij het opstarten kreeg ik het bericht dat ik niet meer mag msn-en omdat ik een update moest ophalen. Nou, dat kan wel kloppen want ik msnde nog met een oude versie (2.1 ofzo). De enige versie die er eigenlijk bestond voor mijn OS 9.1. En daarmee kon ik geen bestanden uitwisselen, of andere leukigheden die andere mensen allemaal wel konden. Dus eigenlijk was ik best blij dat er es een nieuwe versie uit was en klikte vrolijk op YES na de vraag of ik nu wilde updaten.

Maar oh.
De aldus gedowloade versie kon volgens het daarop verschijnende bericht niet op mijn computer geinstalleerd worden omdat daar OS9.2.2. of nieuwer voor nodig was en inderdaad die heb ik niet. Maar gelukkig kon ik nog smurfen naar daar waar de downloads gratis en voor nada werden aangeboden.
Maar ook die bood geen oplossing. Want de door mij gewenste versie stond er niet bij. "Want ik heb dus geen 9.2 of hoger. En OSX al helemaal niet," mompelde ik al bijna wanhopig tegen het scherm. Ik heb dus een mail gestuurd naar MSN. Maar nog geen antwoord ontvangen. En de eventuele oplossing die L-rs aandroeg (waarvoor danku), deed ook niets. En nu ga ik msn-loos door het leven.

Hmpf. Ik vind het stom. 'Gelukkig' blijk ik bij navraag niet de enige mekkie-gebruiker te zijn die dit probleem heeft. Er schijnen zelfs mensen met OSX te zijn, die compleet zijn afgesneden van hun cybervriendjes en -vriendinnetjes. Niet zo mooi. Vraag is dus; wat gaat gaat MSN hier aan doen?
Tot het antwoord op die vraag gekomen is, rest er slechts 1 oplossing. Degenen ik alleen via msn sprak en niet een stapje terug in de het verleden willen doen; nice knowing you, have a good life verder. Want wie mij virtueel wil spreken zal ik heden dus alleen via good old icq te woord kunnen staan. Dus misschien is icq-to-go zelfs wel iets voor u? Mijn nummer vindt u ergens onderaan in de rechterkolom. Dank u.

Reacties op enige en algemene kennisgeving

T-Jo 28/09/2003 | 17:18 uur
Hier zit ook niets van uw gading bij? http://www.oldversion.com/program.php?n=msnm
 
claver 28/09/2003 | 17:31 uur
tenx voor den tip t-jo maar ik kan dingen vinden voor peecee's en windows enzo. Je reinste Mac-discriminatie..dat is het!
 
odette 28/09/2003 | 18:58 uur
Dat er een Os-X naar u toekomt. Wel even bellen voor de broodnodige begeleiding van de B-ende-L-helpdesk;-)
 
Ruben 28/09/2003 | 22:13 uur
Is Trillian niet iets voor u? Combineert MSN en ICQ. Of is daar ook geen Mac-versie van ...?
 
claver zocht het op 28/09/2003 | 22:28 uur
Trillion System Requirements
Minimum system requirements for installing and running Trillian Pro and Trillian Basic is Windows 95/98/ME/2000/NT/XP. There is currently not a Macintosh version available.
 
pluk 29/09/2003 | 14:36 uur
ja, waar bent u dan? zie u nergens op de digitale msn/icq weg (waarop ik natuurlijk met global-im navigeer).
 
Lars 30/09/2003 | 00:28 uur
L-rs heeft nog een tip gegeven, die werkte. Maar ja, daar logt mevroj dan niet over!
 
claver 30/09/2003 | 13:04 uur
ach man, wees blij dak je een keer link:)
 
Lars 30/09/2003 | 13:44 uur
;)
 
Ruben 02/10/2003 | 16:46 uur
Hmmm ja, dat is discriminatie! Sneu hoor.
 
Verbal Jam 03/10/2003 | 18:51 uur
Ik dacht dat Mac gebruikers zich nooit verwaardigden met windowers te spreken? ;-)
 
Plaats jouw reactie