Mijn weblog

Heb je eens een vrije dag....

Claire
07/02/2002 | 12:43 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Mogelijkheden zijn eindeloos, ik kan echt vanalles doen. Maar:

Televisie aan - niks aan (Ahoe)
Radio aan - niks aan (Ahoe)
En ik kan natuurlijk naar de film
en daarna het café in (Ahoe)
Ik heb geen zin (Ahoe)

Verveling
Verveling
Verveling
Niks te doen

Boek uit de kast - ken ik al (Ahoe)
Plaat uit het rek - ken ik al (Ahoe)
En ik kan natuurlijk iemand bellen, praatje maken
en daarna de koffer in (Ahoe)
Ik heb geen zin (Ahoe)

Verveling
Verveling
Verveling
Niks te doen
Niks te doen

Pilsje uit de ijskast - smaakt niet (Ahoe)
Krant van vandaag - staat niks in (Ahoe)
En ik kan natuurlijk iemand bellen, praatje maken
en daarna de koffer in (Ahoe)
Ik heb geen zin (Ahoe)

Verveling
Verveling
Verveling
Niks te doen
Verveling
Verveling
Verveling

God, ik verveel me zo
God, ik verveel me
Nergens heb ik zin in
God, ik verveel me
Niks te doen

Door Bram Vermeulen

Reacties op Heb je eens een vrije dag....

San 08/02/2002 | 13:19 uur
Zo had ik, nu ik "maar" 32 uur in de week werk, gisteren mijn eerste standaardvrije dag. Van te voren bedenk ik dan hoeveel tijd ik wel heb voor van alles en nog wat, om aan het einde van de dag tot de conclusie te komen dat ik eigenlijk helemaal niets gedaan had. Op zich ook lekker, maar toch...
 
San 08/02/2002 | 13:20 uur
Zo had ik, nu ik "maar" 32 uur in de week werk, gisteren mijn eerste standaardvrije dag. Van te voren bedenk ik dan hoeveel tijd ik wel heb voor van alles en nog wat, om aan het einde van de dag tot de conclusie te komen dat ik eigenlijk helemaal niets gedaan had. Op zich ook lekker, maar toch...
 
Plaats jouw reactie