Mijn weblog

ie-aa

Claire
30/08/2003 | 17:30 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Tsja. Typisch gevalletje binnenspelen, zo'n een avondje Teksel. Maar lollig was het wel. Heel lollig zelfs. Om het woord hilarisch maar even te vermijden. En niet eens alleen om wat er op het podium gebeurde. Want dat rammelde aan alle kanten. Maar toch was het leuk en heb ik me aldus meer dan kostelijk vermaakt.
Had u bij moeten zijn. Had u vast ook gelachen. Heel hard. Zeker weten.

Reacties op ie-aa

Luuk 30/08/2003 | 19:12 uur
Claver, dit weet jij vast wel.
Ik dacht namelijk dat Thomas Acda (net als jij) was gestopt met roken. Zie ik hier ineens meneer Acda met een peuk of pen op de poster. Help me uit de brand! Wat is het! A. Een peuk. B. Een pen. BVD.

Ps: je hebt filmpjes van dit optredens gemaakt die op acdaendemunnik.nu te zien zullen zijn, zeg je? ;-)
 
Plaats jouw reactie