Mijn weblog

in-ter-fjoe

Claire
01/09/2003 | 20:31 uur
in de categorie De wereld volgens

 


1 spelletje, 5 regels. Kleine moeite, groot plezier

1. Laat in het reactiegebeuren de boodschap achter dat je geinterviewd wil worden.
2. Ik reageer daarop met vijf vragen die jij beantwoordt
3. Jij update je log met mijn vijf vragen en jouw antwoorden daarop
4. Je zet deze 5 regeltjes erbij
5. Je stelt andere mensen ook weer 5 vragen als ze in jouw reactiedinges aangeven dat ze geinterviewed willen worden.

Ik kreeg de vragen van Gien

1. Wie is de grootste etter die je kent, en waarom?
Fjoe. Meteen de moeilijkste vraag. Ik ken best een paar etters namelijk. Maar de allergrootste moet wel F. zijn. F is geen goone etter. F. is een regelrechte LUL. Een paar jaar geleden heeft deze F. namelijk mij en een groepje vrienden op dusdanige wijze weten te belazeren dat er daarna een hoop tijd overheen ging voordat ik weer iemand vertrouwde. Nou dat.

2. Sla en slavinken of biefstuk met kruidenboter?
Biefstuk met kruidenboter, ik hou niet zo van slavinken. Rundervinken wel, maar dat was de vraag niet. Maar ik doe heden aan De Magere Dagen dus eigenlijk mag ik van mezelf alleen die sla opeten.

3. Wat voor een soort uitgaansgelegenheid heeft jouw uitgesproken voorkeur?
Discotheken zijn aan mij niet besteedt, ik ben zelden in de dansstemming. Kroegen vind ik wel redelijk leuk, mits de muziek niet zo hard staat dat je degene met wie je aan de bar hangt niet meer kan verstaan. En dat is naar mijn smaak juist net iets te vaak het geval. Dus zo af en toe schreeuwen is wel te doen. De allerleukste vorm van uitgaan vind ik nog altijd het kijken en luisteren naar bandjes. Doe mij dus maar een concertzaal!

4. Wat is de laatste film die je niet hebt afgezien (in de bioscoop, of anders op video)?
Kan me niet herinneren ooit te zijn weggelopen bij een bioscoopfilm dus die optie valt sowieso al af. Maar DVD mag vast ook wel. Dan was het Pearl Harbour. Film met kansloos verhaaltje maar de special effects mochten er wezen. Ben tegen het eind in slaap gevallen dus niet afgeizen.

5. Neuspeuteren is...
...iets wat je niet in gezelschap behoort te doen. Maar als je jeuk hebt mag je van mij best heus een keertje kriebelen...(als ik het maar niet zie)

Reacties op in-ter-fjoe

Sander 01/09/2003 | 22:26 uur
Nou kom maar op dan.. *kuch* ;-)
 
claver 01/09/2003 | 23:17 uur
5 vragen aan sander.nu...

1. Als je ergens anders dan daar waar je nu woont moest wonen, waar in Nederland zou dat zijn en waarom?
2. Waarom ben je met een weblog begonnen?
3. Wat zou je het liefst meteen in de prullenbak willen gooien, maar heb je nog steeds?
4. Wat is de verste reis die je gemaakt hebt?
5. Acda of de Munnik (en vooral; waarom)?
 
Gien 02/09/2003 | 07:10 uur
Dank je wel!
Concertzaal, he? Komt Guy toevallig ook weer in Paradiso in de kleine zaal. Zo ja: gaan kijken! 't is een heuse belevenis.
 
San 03/09/2003 | 15:06 uur
Ik hou wel van vragen, dusse.. hit me with 'm!
 
Plaats jouw reactie