Mijn weblog

later als ik groot ben

Claire
13/05/2003 | 12:45 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Onderstaand berichtje stond deze week in de Nieuwe Revu


Ook aan de muziekindustrie gaat de economische recessie niet voorbij. Bij
de lancering van de nieuwe single was de kas van de Nederlandse band The Gathering ontoereikend voor een flashy videoclip. Dus: probleem. Want: single zonder clip verkoopt niet. Het licht in deze financieel dondere dagen bleek de 13-jarige Tim Blok. Met zijn handicam filmde hij twee concerten van de band en op zijn computer fabriceerde hij in twee weken tijd een clip.Tim: "De band was er tevreden mee, ze hadden niet verwacht dat het er zo goed uit zou zien." De clip, waarvoor Tim als dank een skateboard kreeg, word deze week aangeboden bij MTV en TMF. Heeft Nederland er nu een Spielberg in wording bij? Tim: "Het maken van zo'n clip kost veel tijd en is best vermoeiend. Van de week werd ik gebeld door een platenmaatschappij of ik goedkope clips voor hen kon maken. Daar heb ik dus geen zin in. En nee, ik ga niet naar de filmacademie. Ik weet nog niet wat ik later wil worden."


Nou Tim, ik weet toevallig wel heel erg goed wat ik later wil worden. Dus
als u zo'n platenmaatschappij of uberhaupt iemand bent of kent die goedkope
clips wil, dan hoor ik het wel he?

Reacties op later als ik groot ben

T 13/05/2003 | 15:14 uur
Want jij houdt ook zo van skateboarden?
 
Plaats jouw reactie