Mijn weblog

Maximale Bingo

Claire
31/01/2002 | 15:03 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ik wil er eigenlijk helemaal geen aandacht aan besteden; Het Huwelijk. Ik zit nu al ongeveer aan mijn lex&maxtax. Maar op een of andere manier ontkom ik er niet aan. Er zijn zelfs mensen die vragen wat ik zaterdag ga doen, alsof het een Officiële Nationale Feestdag betreft. Nou ja.

Nu ben ik toevallig wel van plan om naar de hoofdstad te gaan, overmorgen. Niet eens speciaal om Wim-Lex en zijn Argentrien (zoals een van onze kandidaatjes haar zo charmant wist te omschrijven) en al het gedoe er omheen te gaan bekijken. Nee, ik heb eindelijk een afspraak met een vriendje dat ik al veel te lang niet heb gezien maar die via het wondere wijde web ineens weer op mijn pad kwam. Leuk! Nu maar hopen dat de NS me goed gezind is en dat niet half Nederland toch maar wel richting Amsterdam gaat. Dat geheel terzijde uiteraard.

Hoewel ik er eigenlijk helemaal niks mee van doen wil hebben, zit ik zaterdagochtend om 10.00 uur sharp natuurlijk wel klaar om het hele gebeuren te aanschouwen. Ik hou namelijk erg van live-televisie. Vooral nationale evenementen kunnen mijn goedkeuring wegdragen en natuurlijk wil ik dé jurk zien. Het zal wel ff doorbijten worden vanwege saai, langdradig & meer van hetzelfde maar gelukkig hebben ze bij de VARA iets heel gezelligs bedacht om het geheel wat dragelijker te maken. Bingo Royal!

Tof!

Voor uw infotainment; de woorden die de VARA mij toebedeelde zijn; 'jurk', 'getuige', 'vader', 'valentino' en 'hoogwaardigheidsbekleders'. De aanwezige collega's werden verblijdt met oa 'Prins Bernhard', 'jawoord', 'erehaag', 'bijbeltekst en 'Van Vollenhoven'.

U begrijpt; die diepvrieskip is voor mij!

Reacties op Maximale Bingo

erik 31/01/2002 | 17:02 uur
Is dit kruisbestuiving of niet ?
 
Plaats jouw reactie