Mijn weblog

Meet & Greet II

Claire
02/03/2002 | 18:36 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Oh ja.

De loggersmeeting. Zal u besparen wie er allemaal waren, wie ik gesproken heb en hoe gezellig het was. Dan had u zelf de reis naar Breda maar moeten aanvaarden. In ieder geval leuk om wat plaatjes bij praatjes te hebben. Sommige loglega's voldeden geheel aan het door mij, tegen beter weten in, bedachte plaatje. Anderen leken voor geen meter.

Verder ben ik best trotsch op mezelf. Ik heb het namelijk gepresteerd om vooralsnog op geen enkele foto te verschijnen. Nog behoorlijk knap gezien het aantal flitsen dat ons gedurende de hele avond verblindde. Het niet geportretteerd zijn kan twee dingen betekenen; of men vond het niet de moeite waard mij te kieken (begrijpelijk), of men herkende mij niet als zijnde logster (ook heel begrijpelijk). Dit laatste in verband met het ontbreken van de naamstikker. Toen wij (het traditionele Brabants Kwartierke hoog in het vaandel hebbende) arriveerden, waren die namelijk al op.

Mocht u aanwezig zijn geweest, mij niet hebben gesproken en toch alsnog een plaatje willen; ik was die met 'claver' op dr hand. Mocht u er niet bij zijn geweest en ook alsnog een plaatje willen zien; jammer zeg. Voor u.

Reacties op Meet & Greet II

Corné 02/03/2002 | 19:37 uur
en toch heb ik claver op een foto gezien: http://www.camarados.nl/breda/images/DSCF3280.jpg
 
luuk 02/03/2002 | 20:13 uur
ik vond je leuk, maar ja, dat durf ik natuurlijk alleen nu te zeggen.. :)
 
arnoud 02/03/2002 | 21:09 uur
Volgende keer in de Meervaart? Is voor mij dichtbij ;-)
 
Der Punkerd 03/03/2002 | 03:49 uur
En toch heb ik je op de film, mein liebling....
 
claver 03/03/2002 | 13:02 uur
Hmpf!
 
Da Huge 04/03/2002 | 10:17 uur
Ik hoop datu het netzo gezellig vond als wij.
 
Plaats jouw reactie