Mijn weblog

papier hier

Claire
08/06/2004 | 01:54 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ik wil best heus wel lief zijn tegen Het Milieu.
En daarom gooi ik oud papier in de OudPapierDoos.
De oudpapier doos staat bij mij op de gang. En ik heb altijd heel veel oudpapier.
papier1.JPG

De bedoeling is dat het oud papier in De PapierBak gaat.
De PapierBak staat bij mij op de hoek van de straat.

papier2.JPG


Het is waarschijnlijk ook de bedoeling dat je iedere dag met je verse overtollige papier naar De Papierbak gaat. Tenminste, dat lijkt mij zo.
Waarom zouden ze anders zo veel te klein Papierbakgaatje maken? Dat is heel erg onhandig! Nu kan je ongeveer 1 pizzadoos tegelijk in de bak schuiven, terwijl ik een hele grote verhusidoos vol met papier heb opgespaard.
En ik weet wel leukere dingen te doen dan een hele dag papier in De Papierbak frommelen.

Wie verzint toch zoiets? Diegene heeft vast ook zo'n stikker van NEE!NEE! geen papiergedoe in mijn brievenbus! Misschien is het wel dezelfde die die stikker verzon.
Of mag je papier alleen in kleine porties weggooien? Dat grote hoeveelheden papier weggooien gevaarlijk kan zijn? Of zou misschien een opening waar een hele doos opgespaard oudpapier in kan, onoverkomelijke nadelen hebben?
Wat een toestand.
En het was al zo warm.

Ik doe nog es een keer wat voor het milieu.

Reacties op papier hier

Rolandow 08/06/2004 | 09:20 uur
Als het gat groter was, zouden er junks in gaan wonen.
 
Rolandow 08/06/2004 | 09:21 uur
Als het gat groter was, zouden er junks in gaan wonen.
 
Paola 08/06/2004 | 16:44 uur
2 junks zelfs zie ik.... sorry melig warm enzo....

maar ik ben pas echt verwend, hier wordt het 1 keer in de 2 weken netjes opgehaald....
 
melle 09/06/2004 | 22:00 uur
In plaats van in de hal.... gaat de hele handel ( en dat is nogal wat) rechtstreeks de schuur in. Als ik de schuurdeur bijna niet meer dicht kan krijgen..... rijdt ik de chevy voor (stauw hem helemaal vol) en dump vervolgens alles in de vierentwintigsuurscontainer op Erica, en daar zit boven een heel groot gat in.
En er zit echt geen enkel miniscuul stukkie plastick tussen!
 
Plaats jouw reactie