Mijn weblog

Ryan, Not Bryan II

Claire
05/11/2003 | 14:45 uur
in de categorie De wereld volgens

 


De winkel waar ik moest zijn ging pas om 10.00 uur open. Dus daarom maar een beetje door de winkels struinen die al wel open waren. Zet me in een boekwinkel en je bent me zeker een half uur kwijt. Ook platenwinkels kunnen mij de laatste jaren best een poosje van de straat houden.
Aldus kwam ik uit de tweede met een aankoop: Een -herstel; De enige in Nederland verkrijgbare- DVD van Ryan Adams. Jippie. Mijn kantoorgenootjes waren iets minder gelukkig. Die wilden vandaag naar Prince luisteren. Jammer voor ze.

Afijn. Naar aanleiding van die aankoop besloot ik maar eens naar z'n site te smurfen om te tjekken hoe het eigenlijk met het wonderkind is. En wat bleek? Afgelopen maandag kwamen er zowaar twee nieuwe plaatjes tegelijk van em uit! Rock n Roll en Love Is Hell, part I heten ze. Natuurlijk, en zo is het ook! Dus ik moet als de wiedeweerga terug naar de platenwinkel!
En that wasn't all. Het werd nog beter. Want ontwaarde ik nou echt heus 'Paradiso, Amsterdam' in het tourschema? Ja? ja!
MIjn enthousiasme maakte rap plaats voor teleurstelling vooraf want Ryan bleek al over minder dan twee weken het amsterdamse podium te gaan beklimmen. Kon niet anders dan dat het al zwaar uitverkocht zou zijn natuurlijk.

Toch voordeweetmaarnooit even naar de Uitlijn gebeld. En whaddayaknow!
Ik ga goon op 19 november naar Ryan Adams kijken! Wiehoe, Joechei en Halleluja! Blij!
Does it show?

Reacties op Ryan, Not Bryan II

RopStop 06/11/2003 | 01:29 uur
Ryan WIE?!
 
Ellen 06/11/2003 | 08:40 uur
ongelooflijk dat het nog niet uitverkocht is! 20 euro is ook best veel voor Ryan trouwens...
 
Toet 06/11/2003 | 11:32 uur
Heb je de nieuwe plaat al beluisterd?? Dan doel ik op Rock 'n Roll??? Effe wat anders dan dat we gewend zijn van hem vinnu nie?? Dat Hell ding komt weer wat in de buurt. En leuk te lezen dat je ook naar Ryan gaat.Zie ik je daar wel denk. En 20 euro is zeker okee voor Ryan. Heb gekkere bedragen voor minder goede artiesten gezien.

Groeten!!!
Toe
 
San 07/11/2003 | 10:22 uur
Dat wou ik ook zeggen ja, van die gekke bedragen voor minder goeden!
 
Toet 07/11/2003 | 14:42 uur
jaja san:) Vast!!!
 
Toet 07/11/2003 | 14:42 uur
jaja san:) Vast!!!
 
eric 21/11/2003 | 12:22 uur
het was weer een openbaring woensdag in de paradiso!
 
eric 21/11/2003 | 12:22 uur
het was weer een openbaring woensdag in de paradiso!
 
Plaats jouw reactie