Mijn weblog

Stof Zijt Gij

Claire
04/03/2003 | 20:24 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Pomtiedom, ben weer thuis.

En naar goed Brabants (katholiek) gebruik zou ik dus morgen niet alleen een askruisje moeten halen en haring moeten happen, maar ook met vasten beginnen. De achterliggende gedachte is dat je je zich bezint, zuivert en boete doet.
Juist.

Ik ben dus niet katholiek en laat zowel as als haring even aan me voorbijgaan. Voor wat betreft het vasten hou ik ook nog een slag om de arm. Lijnen blijkt niet mijn allersterkste kant te zijn, alhoewel ik best weer een poging wil doen en die 40 dagen een leuk excuus zouden kunnen zijn. En voor het geval het niet lukt begin ik zometeen al'vast' (huhuhuh) goedgeluimd aan opruimen, schoonmaken, afwassen en stofzuigen en wat dies meer zij. Heb ik het gedeelte zuiveren in ieder geval al covered. Bezinnen en boete bewaar ik dan wel voor een ander keertje.

Reacties op Stof Zijt Gij

T-Jo 05/03/2003 | 10:36 uur
Kun je de link naar het nummer van racoon even aanpassen? er staat een 'a href' teveel in.
 
Plaats jouw reactie