Mijn weblog

The Grand Tour

Claire
21/01/2003 | 12:45 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Er is zo te lezen overwegend positief gereageerd op de nieuwe lay-out.
Ik ben er zelf best wel content mee. Ik vind witte letters op een donkere achtergrond namelijk erg fijn lezen en helemaal niet zo somber. En of ik dat harde oranje over 6 maanden nog wel zo cool vind, zie ik dan wel weer.

Afijn, ik had The Grand Tour beloofd. Zoveel nieuws is er natuurlijk ook weer niet te zien maar waarschijnlijk valt u vooral het plaatje hierboven erg op. Ja, ik vind het zelf ook een erg mooi plaatje. Het origineel is eigenlijk nog mooier:

elkeweg.jpg


Je ziet zo de toffe besneeuwde bergtoppen nog beter en de weg komt iets duidelijk uit. De foto is, als ik het goed begrepen heb, (helaas niet door mijzelf) genomen in de buurt van Calgary, Canada. Ik kreeg em al een hele poos geleden van iemand die fan is van Canada (waarvoor nogmaals dank) en het plaatje sierde een tijdje mijn bureaublad. Kon ik lekker een beetje in de verte staren en bedenken hoe cool het zou zijn als je goon die weg op zou kunnen stappen en een stuk gaan lopen richting die besneeuwde toppen. De wetenschap dat er ergens op de wereld een plek als deze echt bestaat, een plek waar je kan gaan lopen en lopen en lopen en lopen zonder tegen een muur op te lopen was best wel gerustellend als ik weer es baalde van m'n veel te kleine woonruimte.
Toen ik bedacht dat ik dit log wel es anders wilde inrichten, dacht ik meteen aan deze foto. Want ik vond em wel passen bij 'the world according to claver'. Ik mag me namelijk graag inbeelden dat ik een weidse blik op de wereld heb. En als iets weids is in mijn ogen, dan is het dit uitzicht wel. Dusch. Vandaar.

Verder ziet u rechts ook nog een nieuw rubriekje; Plaatje van de Week. Daar steekt niks achter ofzo. Goon een keer per week een mening over een plaatje, oud of nieuw, stom of super. U ziet het vanzelf wel. Suggesties voor Plaatje van de Week zijn ook harststikke welkom. Moet u alleen even het bijbehorende schijfje naar me opsturen!

Hoop dat alles duidelijk is. Mocht dat niet het geval zijn, dat kunt u mij mailen (claver@claverproductions.org). Oh. Ik zie nu meteen dat mijn mailadres niet is meegegaan met de nieuwe lay-out. Daar moet ik dan nog iets aan veranderen. Afijn. Ik wens u veel plezier met m'n toch wel een beetje nieuwe log.

Reacties op The Grand Tour

Dreknek 22/01/2003 | 19:33 uur
Ziet er hitsig uit, dame !
 
claver 22/01/2003 | 19:36 uur
nou. ehm..dat stop ik dan maar even in het bakje complimenten.
 
Dreknek 25/01/2003 | 23:10 uur
Euh, dit was bedoeld voor het postje hieronder, pardon
 
Plaats jouw reactie