Mijn weblog

Tik Tik Tik

Claire
31/03/2002 | 01:47 uur
in de categorie De wereld volgens

 


...en er is ook weer niemand die de moeite neemt om mij ff persoonlijk te melden dat dit weekend de zomertijd ingaat. En toen ik laat deze middag eindelijk die informatie tot mij nam, was ik ook nog es eerst in de blijde veronderstelling dat we een uur extra kregen. Mooi niet dusch. Ze vertellen mij ook nooit niks.

Afijn, het is nu dus echt lente en daarom...
Din-Don-Dijne
De zon zal schijnen
het ijs zal kraken
De kikkers kwaken

De bloem breekt open
Wie zal ze kopen?
de vogels fluiten
"'t is vrolijk buiten"

Nu aan de bomen
Weer blaren komen
Het koeiken krijgt vandaag haar zin
Ze mag voor 't eerst de weide invan Jan Peetersuit Een Wei Vol Bloemen


(mda Odette voor 't opzoeken)

Reacties op Tik Tik Tik

roelof 02/04/2002 | 13:28 uur
Ik vond het ook al zo'n tegenvaller dat het weekeiden een uur korter duurde...

Gelukkig melde seedling tijdens het optreden dat de zomertijd inging, net voordat ze "27 hours" inzette (en ik dus dacht, he, dus een uur extra, maar helaas...) Maare, ik was die hele zomertijd vergeten, verder...
 
Plaats jouw reactie