Mijn weblog

Till Monkeys Fly

Claire
28/02/2003 | 13:32 uur
in de categorie Music according to

 Racoon - Till Monkeys Fly


Omdat het een van de vrolijkste plaatjes in mijn cdrek is. Omdat de zon de hele week scheen en deze plaat daar goon bijhoort. Omdat al hun liedjes verhaaltjes vertellen. Omdat zanger Bart een van de leukste zangstemmen van Nederland heeft. Omdat het bijna ongeloofelijk is dat Sony ze heeft laten vallen en ze op dit moment platenmaatschappijloos zijn. Omdat ze wel wat aandacht kunnen gebruiken dus. Omdat ik eigenlijk sowieso niet snap waarom ze na 'Feel Like Flying' niet zijn doorgebroken bij het 'Grote Publiek'. Omdat ik hoop dat ze nog zo'n plaat gaan maken (alhoewel opvolger ' Here we go, stereo!' ook echt heus niet verkeerd was). En dus vooral omdat ik em deze week al 3x gedraaid heb. Dat dusch. Daarom is Till Monkeys Fly van Racoon Plaatje van De Week.

Kijk & Luister een stukje mee in RealPlayer

Reacties op Till Monkeys Fly

Plaats jouw reactie