Mijn weblog

toos werkeloos was getting bored

Claire
08/07/2004 | 12:43 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ik vind post krijgen keileuk. Als mijn mailbox 'ping' doet vind dat al behoorlijk leuk (behalve spam natuurlijk, spam sucks), maar als er iets in de echte brievenbus is het extra gezellig. Gisteren kreeg ik bijvoorbeeld nog een heuse Vrolijcke Roosch in mijn postbus. Dat was koel. Word ik blij van. Maar zat ook een witte envelop in. Dat was dan weer wat minder.datum: 5 juli 2004
referentie: 04/22/035
van: afdeling P&O


Geachte mevrouw,

Op onze advertentie voor de vacature van verslaggever bij het programma puntjepuntje ontvingen wij een groot aantal reacties, waaronder die van u.

Uit die reacties hebben wij inmiddels een eerste selectie kunnen maken. Helaas behoort u niet tot deze selectie. Er is gekozen voor een aantal kandidaten die ons inziens meer voldoen aan het totale profiel dat wij voor deze functie hebben gesteld.

Wij zullen uw sollicitatiemateriaal vernietigen, daar wij het niet juist
achten persoonlijke gegevens in ons archief te bewaren.

Wij danken u hartelijk voor de belangstelling die u heeft getoond en de
moeite die u heeft genomen om ons uw gegevens te doen toekomen.

Met vriendelijke groet,
Team Personele & Financiƫle Zaken
Jahaaaa. Nu weet ik het wel.
Nog nooit zoveel brieven als bovenstaande (dit is de 5e volgens mij) gekregen. Per post ook nog echt. Fjoe. De afgelopen 5 jaar stuurde je es een mailtje, deed je een gesprekje en hopsakee daar was weer een nieuw baantje.
Nu lukt het niet echt. En ik doe de laatste weken echt mn best. Je kan wel merken dat op dit moment het zomerseizoen is ingegaan. Of die dip in de economie heeft Hilversum aangestast. Weetikveel. Iets waardoor er minder werk is. Ik bedoel; het zal toch niet aan mij liggen? huhuhuhuh.

Een paar maanden geen zak uitvoeren is natuurlijk heel erg fijn en tof en rielekst enzo. Tis ff geklooi met geld maar verder; hoezee voor vrij!
Maar elke dag taart gaat ook vervelen. Net als in het park hangen en rose dirnken, of tot diep in de nacht chatten en wodka drinken (okee die laatset kan ik nog wel ff volhouden geloof ik:)). Maar voor je het weet is je hobbie werk geworden.

Dus nu wil ik wel weer een keer aan het werk. Eigenlijk.
Dan kan ik mn hobbies ook goon aanhouden.

Reacties op toos werkeloos was getting bored

Bar 08/07/2004 | 19:13 uur
Hehehe... Ja, chatten met vodka gaat je over het algemeen erg goed af! :-) Kan je daar niet gewoon je vak van maken?
 
San 08/07/2004 | 22:40 uur
Nou, praten in jezelf is helemaal niet erg nee. Maar chatten met vodka vind ik toch wel gek!
 
Helen 09/07/2004 | 08:21 uur
*schud de hand*

Ik ben ook een Toos!
 
Kwebbel 13/07/2004 | 00:15 uur
Van dit soort zeikbrieven kreeg Meert/Maarten ook toen hij werkloos was.
En dan op gesprek laten komen...en daarna een brief of telefoontje. Nee u bent het niet geworden want... Gevolgd door vage excuses. Twee keer meegemaakt dat hij te horen kreeg dat hij "teveel kwaliteit" had.
Zakt je de broek toch van beneej. Blij dat ik een riem om had ;)
Succes met solliciteren
 
Plaats jouw reactie