Mijn weblog

vind ik wat van III

Claire
18/11/2001 | 01:41 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Door naar het volgende item. De recensie van een voorwerp. Pweh. een van de jury leden was sinterklaas. Ik zeg daarvan; doe het met Bram, of doe het niet. Wederom een zielige vertoning. Maar dat begion zo halverweg de uitzneing wel te wennen. Na wat onduidelijk gedoe volgde alras het hoogtepunt van de uitzending; Maarten van Roozendaal! .

Het optreden van deze briljante man was dus de reden dat de TvGoden bepaald hadden dat ik langs deze smet op de vaderlandsche buisch moest zappen. Maarten rules!

De rest van de uitzending zal ik u besparen. Wat een vreugdeloze poging tot humor en inhoud.

Echt helemaal niks is goed aan dit programma. Nu was ik toch al van plan om niks te doen, dus dat kwam dan voor mij deze keer even goed uit. Maar mijn conclusie voor u is: kijk nooit naar Marc-Marie Opgenomen! U heeft echt wat betersch te doen!!

Reacties op vind ik wat van III

Melle 18/11/2001 | 13:54 uur
Ohh, Claver nu was ik even vergeten te zeggen dat jij een mooie site hebt.
 
claverzelluf 18/11/2001 | 15:51 uur
Bedankt melle, ik ben altijd blij met zulk positief commentaar!
 
Bram Houtenbos 28/02/2004 | 03:52 uur
doe het met Bram, of doe het niet. in het algemeen een goed advies, aldusch ondergetekende egocentrische ik.
 
Plaats jouw reactie